Tájékoztató - Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Nyomtatás
Készült: 2015. május 12. kedd

Tájékoztató              

Mint ismert 2015. január elsejétől Balmazújváros és Balmazújváros-Nagyhát településen is Társaságunk látja el a közüzemi ivóvíz- és szennyvíz-szolgáltatást.

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. Magyarország és az Észak-Alföldi Régió egyik jelentős víziközmű szolgáltatója. Az év eleji újabb csatlakozásoknak köszönhetően immár 6 megyében, csaknem 270 településen, közel 700 ezer lakos ivóvízellátását biztosítjuk amellett, hogy hozzájárulunk a régió mezőgazdasági és ipari vízigényeinek kielégítéséhez.

Január elsejével 46 települést integrált vállalatunk a térségben. Jelenleg is végezzük a korábbi szolgáltatótól az üzemeltetési feladatok teljes körű átadás-átvételét. Balmazújváros közüzemi ivóvíz és szennyvíz szolgáltatásának ellátása társaságunkon belül a Hajdú-Bihar Megyei Üzemigazgatóságához tartozik. A szolgáltató váltás ellenére, a településen továbbra is biztosítjuk a személyes ügyintézés lehetőségét.

Üzemegység vezető: Kerekes János                  06-70/412-2847

A balmazújvárosi ügyfélszolgálati fiókiroda (4060 Balmazújváros, Nádudvari u. 10.) elérhetőségei:

Telefonszám: +36 70/ 412-2902

Hibabejelentés (csőtörés, egyéb meghibásodás esetén): +36 52/ 527 327

Ügyfélfogadás rendje: Hétfő 12.30-18.00, szerda 8.00-12.00

A kialakított ügyfélfogadás rendet a felhasználói igények és az ügyfél forgalom alakulása alapján a későbbiekben felülvizsgáljuk, és indokolt esetben módosítjuk.

További ügyfélszolgálataink elérhetőségei:

 

Hajdú-Bihari Ügyfélszolgálati Iroda (4034 Debrecen, Hét vezér u. 21.):                   

Telefonszám: +36 52/ 527-358

Ügyfélfogadás rendje:  Hétfő: 8.00-20.00, Kedd - Csütörtök: 8.00-16.00  

                                     Péntek: 8.00 – 14.00                   

Központi ügyfélszolgálat (5000 Szolnok, Thököly út 83.):

Telefonszám: + 36 40/ 180-124

A TRV Zrt. üzletszabályzatát és a friss híreket nyomon követhetik a www.trvzrt.hu honlapon is.

 

Szerződés:

A törvényi előírások szerint azzal, hogy a felhasználók igénybe veszik a szolgáltatást, létrejön a szerződés, Társaságunk eddigi gyakorlatának megfelelően azonban minden új ügyfelével külön szerződést köt, melyeket május közepén kezdünk postázni. 

Leolvasás:

Vízmérő leolvasás a lakossági felhasználási helyeken felszerelt vízmérőknél havonta esedékes. A köztes időszakban havi részszámlák készülnek az átlagfogyasztás alapján. A leolvasás után postázzuk az elszámoló számlákat, mely tartalmazza a tényleges fogyasztás és a részszámlákban elszámolt díjak közötti különbözetet. Az aktuális számlát mindig a feltüntetett fizetési határidőn belül kell kiegyenlíteni.

Lehetőség van arra is, hogy saját fogyasztási szokásait figyelembe véve felhasználónk határozza meg a havi részszámlákban számlázandó vízmennyiséget. Ezt az igényt telefonon, levélben, e-mailben vagy személyesen jelezhetik Társaságunk felé.

Az egyedi bekötési vízmérővel, főmérővel rendelkező ügyfelünk kérhet havi, tényleges vízfogyasztás alapján készített számlát. Ebben az esetben szükséges a vízmérő havi leolvasása és a mérő állás minden hónap 20-ig történő bejelentése Társaságunknál.

Számlázás:

Új felhasználóink az első, TRV Zrt. által kiállított számlát várhatóan május végén kapják kézhez. Ezt követően az eltelt havi ciklusú fogyasztási időszakról háromhetente küldünk számlát mindaddig, amíg a számlázás utol nem éri a tényleges időszakot. Ezen számlák fizetési határideje nem egy időben, hanem a kiküldésnek, és a jogszabályi előírásoknak megfelelően kerül a számlán feltüntetésre.

Amennyiben a számlák határidőre történő kiegyenlítése a szokásostól eltérő számlázás miatt nehézséget okozna, igény esetén részletfizetési lehetőséget biztosítunk, természetesen késedelmi kamat felszámítása nélkül.

Díjfizetés:

Ügyfeleink készpénz-átutalási megbízással (csekkel), csoportos beszedési megbízás útján, illetve saját számláról történő átutalással is kiegyenlíthetik számláikat. Azon felhasználóknak, akik korábban csoportos beszedés útján teljesítették fizetési kötelezettségüket, a változást a számlájukat vezető pénzintézetnél kell jelezniük. A csoportos beszedési megbízás megadásához szükséges banki azonosítónk: A11265832T216. Az új megbízásnál hivatkozásként a Vevő (fizető) azonosítót kell szerepeltetni, melyet a társaságunk által kibocsátott közüzemi számla fogja tartalmazni.

Szolnok, 2015.04.29.                                   

 

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-03-29 van. PointLink.