|
Balmazújváros Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Szept. 17, 2009 1:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
Liverpool-Loki 1-0
Szép volt fiúk! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Jún. 04, 2010 2:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hajrá Újváros! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kezdő íjász Vendég
|
Elküldve: Hétf. Jún. 21, 2010 1:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szép napot!
Azt hallottam, hogy Balmazújvároson egyre több íjász egyesület működik.
Azt szeretném kérdezni, hogy íjászattal kapcsolatos felszereléseket hol lehet vásárolni ott?
Minden segítséget köszönök, mert nem tudom hogyan kezdhetnék bele. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Munkó Vendég Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kezdő íjász Vendég
|
Elküldve: Hétf. Jún. 21, 2010 7:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm szépen, de a google-t ismerem és jól kiigazodok az interneten is!
Gondoltam, ha már ennyi íjász egyesület van, akkor ezek mögött jelentős taglétszám van, s ha már ilyen sokan íjászkodnak, hátha valaki meglátta az üzleti lehetőséget ebben és helyben is lehet kellékeket, és kiegészítőket vásárolni. Nem baj, visszük Debrecenbe a pénzt akkor. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Jún. 25, 2010 11:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
attól függ mi kellene, mert ideget, és vesszőt készítek komplett tollazással
ha íj kell akkor Debrecenben a Simonfi utcán van egy íjász szaküzlet és zsebedhez mérten válogathatsz tradi és reflex íjak között. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Jún. 26, 2010 12:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
internetről nem ajánlom a vásárlást, ugyanis nem árt kipróbálni hogy melyik testhezállóbb mert utólag már nem lehet korrigálni ha nem megfelelőt vesz valaki |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Szept. 07, 2010 11:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Idézrt a holnapi testületi ülés anyagából.
"a füves pályát át kell helyezni a város más területére. Erre vonatkozóan tárgyalásokat
folytattunk le füves pályák telepítésével foglalkozó társaságokkal és megállapítást nyert, hogy
a jelenlegi GÖCS pályán elegendı hely és infrastruktúra van ahhoz, hogy ki lehessen építeni"
Ez most jó hír? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
balmaz61
|
Elküldve: Szer. Szept. 08, 2010 8:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem rossz. Egyszer azért, mert itt már csak az „ítéletet” olvashatjuk, pedig ez a létesítmény nem egyszerű füves terület, hanem 1933. augusztus 20. óta ez a helyi sportélet központja. Egy olyan hely, ahova a balmazújvárosi emberek szórakozni járnak lassan nyolcvan éve, ezért is tették ezt annak idején oda ahova, s nem a falu szélére.
A másik, hogy egy olyan cég vállalja finanszírozni az „áttelepítését”- sok, más komoly összeget igénylő vállalásával együtt- (MRI Energetika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (képviseli: Varga Péter Pál ügyvezető) Székhely: 4060. Balmazújváros, Bethlen u. 47.), amelyet én nem találtam meg a cégnyilvántartásban. De lehet, hogy én voltam ügyetlen. _________________ Olyat írj, amit személyesen is , bárhol, bármikor vállalhatsz! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
williamjohnson02
|
Elküldve: Hétf. Jan. 25, 2021 1:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szeretem a sportot is. Szeretek a sportra is fogadni, és szerencsejáték ehhez a területhez kapcsolódóan. Valóban, most már lehet kombinálni a hobbikat és a kereseteket. Erről ebben a cikkben olvashat bővebben https://kaszinok.online/kaszinok/boaboa/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Szept. 23, 2021 11:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szabadidőmben szeretek pókerezni. Azt mondhatom, hogy ez határozottan passzív jövedelemmé válhat számodra, mert ismerve a helyes algoritmusokat bármely szerencsejáték játékához, kereshetsz! Sok tapasztalatot igényel, én is úton vagyok hozzá, viszonylag mostanában ragadtatom magam, de az alatt az idő alatt, amit már kb. egy hónapja szerencsejátékkal töltöttem, kb. 1600 dollárt gyűjtöttem. Ez főleg póker és nyerőgépek, csak játszom és élvezem a folyamatot, nagyon ellazít, főleg egy munkanap után, persze nem veszteség nélkül, de ettől függetlenül jövedelmet hoz, amit a saját örömömre költhetek!
Ha valami újat szeretnél találni, javaslom, hogy nézd meg ezt az oldalt https://imoneyslots.com/hu/online-kaszino-bonusz.html
Játékgépek nagy választékát, felhasználóbarát felületet és még sok minden mást kínálnak ...
Ezt a weboldalt állandóan használom, és bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné kipróbálni a szerencséjét a nyerőgépeken.
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
MilanFarkas
|
Elküldve: Szer. Jan. 26, 2022 9:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A szerencsejáték jellegű nyaralás természetesen nem csak kikapcsolódás, hanem sok új benyomás megszerzésére is alkalmas, és ha megnézzük a fogadóirodák véleményét olyan megbízható helyeken, mint a https://mightytips.hu/fogadoirodak/tenisz-fogadas/ ahol nagy a választék és a legnagyobbak a lehetőségek, akkor az előnyök nem fognak megvárakozni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
MilanFarkas
|
Elküldve: Szer. Jan. 26, 2022 9:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A szerencsejáték jellegű nyaralás természetesen nem csak kikapcsolódás, hanem sok új benyomás megszerzésére is alkalmas, és ha megnézzük a fogadóirodák véleményét olyan megbízható helyeken, mint a https://mightytips.hu/fogadoirodak/tenisz-fogadas/ ahol nagy a választék és a legnagyobbak a lehetőségek, akkor az előnyök nem fognak megvárakozni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban. Csatolhatsz mellékleteket ebben a fórumban Letölthetsz mellékleteket ebből a fórumból
|
|