|
Balmazújváros Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Márc. 13, 2012 1:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
123 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Máj. 03, 2012 3:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
"bűvész" írta: | Ki tehet vajon annak érdekében valamit, hogy a ˇBéres- zöldségeséknél"
a túloldalon a leállósávban a gödröket betömjék ?
Persze úgy, hogy az esővíz ne a járdán álljon meg !!!!!!
1 m3 kaviccsal orvosolni lehetne a problémát - részben . |
Ennyi év elteltével a helyzet változatlan! De lett kerékpár út, amin biciklist nem lehet látni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Máj. 04, 2012 5:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
"Anonymous" írta: | "bűvész" írta: | Ki tehet vajon annak érdekében valamit, hogy a ˇBéres- zöldségeséknél"
a túloldalon a leállósávban a gödröket betömjék ?
Persze úgy, hogy az esővíz ne a járdán álljon meg !!!!!!
1 m3 kaviccsal orvosolni lehetne a problémát - részben . |
Ennyi év elteltével a helyzet változatlan! De lett kerékpár út, amin biciklist nem lehet látni! |
Mert az látványosabb! A kátyúk/ gödrök kijavítása nem látványos, és történelmi magasságokba sem emeli senki nevét Ha érted. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Máj. 27, 2012 1:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Idézet: | Ettől függetlenül, ha az előbb elmondtam azt, hogy Balmazújváros lakosságának szerintem hozzá kell járulnia a város működéséhez, akkor ez hatványozottan fennáll azokra, akik ide egyébként nem adóznak, egyetlen fillérrel nem járulnak hozzá a város működéséhez, de a pénzt elviszik innen, amelyet a balmazújvárosi lakosok a piacon ott hagynak vásárlásaik során. Továbbra is úgy gondolom, hogy azok a körülmények, amelyeket biztosítottunk a piac elhelyezésével, messze nincsenek arányban még ezen piaci díjak mellett sem, úgyhogy én természetesen egyetértek a bizottság döntésével. |
Csak nehogy pofáraesés legyen. Mi az hogy nem járulunk hozzá ? A helypénz az mi a túró? Nem naj majd lassan ez sem lesz és lehet jajvékolni meg pitizni hogy járjunk már mégis csak újvárosra is piacolni mert üres a piac. Nem csak az árúsokat szívatják hanem a vásárlókat is mert vagy brutálisan kellene árat emelni vagy nem lesz piac és az újvárosi vásárlók majd jönnek utánnunk szoboszlóra böszörménybe, ladányba meg ahol leszünk. Remélem a döntéshozók nem fognak pofátlanul alkudozni ha jönnek vásárolni hozzánk hogy sokért adjuk a portékát. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Máj. 31, 2012 5:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
és ki a jó túró érti aszt a sok zagyvaságot? Újváros nem magyarországon van? És hol vannak ezek a pontbeváltó partnerek? Mert nekem egyiok sem ismerős.
http://balmazujvaroskartya.hu/kartyaelfogadok |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
primitive

|
Elküldve: Csüt. Máj. 31, 2012 7:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Helyfoglaló szövegek vannak az oldalon. Egyértelmű, hogy még nincs kész. Azt mondjuk nem tudom, hogy miért úgy készíti, aki készíti, hogy már "adásban van"... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Máj. 31, 2012 8:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a faternek meg a nagyfaternek megmutattam, gondolhatod hogy szentségeltek köptek azok mindenhova. a fater mérgében elkerózott a kocsmába a haverjeinek elmondani az új eseményt.
még nem jött meg, szerintem mákosan fog hazajönni zárórakkor. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban. Csatolhatsz mellékleteket ebben a fórumban Letölthetsz mellékleteket ebből a fórumból
|
|