Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Tomigazda Vendég
|
Elküldve: Szomb. Nov. 03, 2012 9:33 pm Hozzászólás témája: Okt.1-től változnak a haszonállattartás szabályai |
|
|
Tud erről valaki valami konkrétumot?
Október 1-től változnak a mezőgazdasági haszonállattartás szabályai. Ez pontosan annyit jelent, hogy az önkormányzatok mostantól nem szabályozhatják ezen állatok tartását helyi rendeletben, tehát az állattartási övezetekre vonatkozó előírásokat, az ott tartható állatok számát meghatározó rendelkezéseket hatályon kívül kell helyezni.
Akkor most hogy van? Fajtánként mennyit lehet tartani?
Megköszönném ha valaki pontos információkat tudna közreadni a témában. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tomigazda Vendég
|
Elküldve: Hétf. Nov. 05, 2012 10:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Rajtam kívül senki mást nem érint ez a kérdés? Vagy azon a néhány beírón kívül más nem is olvassa a fórumot? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
primitive

|
Elküldve: Hétf. Nov. 05, 2012 5:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
"Tomigazda" írta: | Rajtam kívül senki mást nem érint ez a kérdés? Vagy azon a néhány beírón kívül más nem is olvassa a fórumot? |
Üdv!
Jobb ezzel a kérdéssel egyenesen bemenni a hivatalba. Írogatunk itt páran, legtöbbször csak magunknak. Hogy ki olvassa, illetve, hogy mennyire a polgármesteri hivatal fóruma még ez, azt nem nagyon lehet tudni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tomigazda Vendég
|
Elküldve: Hétf. Nov. 05, 2012 9:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsánat de azt gondoltam, hogy sokan olvassák, és szinte majdnem minden háztartás érdekelt valamilyen szinten. Pár éve korlátozták az állattartást mert hogy város lettünk. Na ez volt a szopacs. Szinte semmi jószágot nem tarthattunk, vagyis hát még annyit sem, ami a család éves igényét fedezte volna. Most hogy lehet, tartanánk disznót, aprójószágot, eladásra is, hogy megtermelje a takarmány árát, de a szomszédnak mikor mondtam magán kívül volt az ötlettől, pedig minden feltétel adott.
A lakóépületétől és a miénktől is megvan a megfelelő védőtávolság, úgyhogy hiába hőbörög meg fenyeget feljelentéssel, akkor is megcsinálom, mert már csak egy jövedelemből élünk négyen, + a szülőket is támogatjuk.
Tehát muszályból kell valamihez kezdenünk míg tehetjük. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Nov. 12, 2012 1:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
hát ez remélem hogy csak vicc! majd szagolgassuk megint a disznószarszagot a városban minden utcában? nehogymán! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Nov. 12, 2012 1:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
a gyereket nem lehet kivinni a játszótérre mert a kutyák teleszarják a homokozót! mostmár otthon sem lehet kivinni az udvarra majd mert megint lehet állatot tartani mindenkinek mindenhol? szegény gyerek meg az egészséges frislevegő helyett szagolja az egészségtelen disznóü és tehénszarszagú levegőt? hát ez őrület! se ruhát nem lehet kiteregetni, se ablakot nyitni ezután? remélem nem engedi ezt meg Tibaúr! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
jhonsmith
|
Elküldve: Csüt. Dec. 13, 2012 11:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
Rajtam kívül senki mást nem érint ez a kérdés? Vagy azon a néhány beírón kívül más nem is olvassa a fórumot?  _________________ passguide http://www.passguide.com/
JN0-532 latest dumps JN0-532 latest dumps
1z0-051 latest dumps 1z0-051 latest dumps |
|
Vissza az elejére |
|
 |
peter123
|
Elküldve: Szer. Jan. 09, 2013 8:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
hello nice fórum admin. Én egy új felhasználó, és én is aktívan részt .. : Cool: _________________ big and tall leather jacket big and tall leather jacket
armored motorcycle jacket armored motorcycle jacket |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Rigó
Csatlakozott: 2006.10.05. Csütörtök 10:39 Hozzászólások: 227 Tartózkodási hely: valahol Európában
|
Elküldve: Szer. Jan. 09, 2013 10:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ez nem az a hely, ahol a város "eszei" reagálnak bármire is! Évek óta nincs itt semmi mozgás! 2-3 benfektes, jól értesült ossza az észt, 90 %-ban foci és kézi sztorizásukkal együtt. A pm., a képviselők le se sz.... ezt a helyet!!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Jan. 09, 2013 9:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a faszbúkon reagál a nagyfőnök  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Jan. 09, 2013 9:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ezer bocsánat fészbúk, de annak így meg nincs értelme |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Jan. 06, 2014 12:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
"Rigó" írta: | A pm., a képviselők le se sz.... ezt a helyet!!  |
Dehogynem  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Jan. 06, 2014 1:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
"Anonymous" írta: | hát ez remélem hogy csak vicc! majd szagolgassuk megint a disznószarszagot a városban minden utcában? nehogymán! |
Ne finnyázzál már, játszod a városit. Ne szagolgasd, egyed! Lassan már kajára amúgy sem fog telni. Szokjad. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|