|
Balmazújváros Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala
|
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Vas. Márc. 20, 2011 11:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
A kurva anyját!
"ha egy képviselőt nem kényszerítenek korrupcióra"
Nagy a csábítás, mi? De szerencsére hazánkban nem kell mindent ellopni: egy csomó eszement dolgot legálisan és mosolyogva is meg lehet csinálni.
"gyorsan kell Budapestre érkeznem"
Ja, S8-at vezetve szabad 220-al menni az autópályán?
Vagy pl. egy A4-es, 1.9-es ódi nem bír 130-al menni?
És ezeket az emberek pofájába mondja! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Márc. 23, 2011 8:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
"Flashescsaj" írta: | Engem ez nem érdekel. Ha nem választanak meg, akkor köszönöm szépen, büszkén felállok, és azt mondom, hogy az én nevemhez fűződik az, hogy beindult az egyházi oktatás. Ezért mondtam, hogy ha tetszik, ha nem, ezt végig fogjuk vinni és innentől kezdve ki-ki elgondolkodhat azon, hogy mi az érték neki. |
Ez igen, mester!! Ebben miden benne van! rákosi is elégedetten csettintene ha még élne! Demokrácia off! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Márc. 23, 2011 11:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A képviselő testületet akár fel is lehet oszlatni, feleslegesen ne fizessünk nekik ha már úgysem döntenek semmiben. Majd a nagyfőnök tudja mi kell, és mi jó nekünk. Elvégre ez az ő városa. És még Gálra mondták hogy kiskirály Visszasírjátok még! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Palimadár Vendég
|
Elküldve: Csüt. Márc. 24, 2011 12:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
"Anonymous" írta: | "Flashescsaj" írta: | Engem ez nem érdekel. Ha nem választanak meg, akkor köszönöm szépen, büszkén felállok, és azt mondom, hogy az én nevemhez fűződik az, hogy beindult az egyházi oktatás. Ezért mondtam, hogy ha tetszik, ha nem, ezt végig fogjuk vinni és innentől kezdve ki-ki elgondolkodhat azon, hogy mi az érték neki. |
Ez igen, mester!! Ebben miden benne van! rákosi is elégedetten csettintene ha még élne! Demokrácia off! |
A tízparancsolatot betarthatná a PM-nk.
VIlI. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!
Az emberek közti kapcsolatok legfőbb munkálója az emberi beszéd. E nagy adománnyal nem élhetünk vissza, nem használhatjuk mások kárára. A parancs a nyelvvel elkövethető legnagyobb bűnt is jelzi, s általánosságban is elénk állítja az igaz beszédet, mint Istentől szabott kötelességet.
IX. Felebarátod házastársát ne kívánd!
Vagy az övét kívánták? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Márc. 24, 2011 12:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
A katolikus egyház miért nem kap iskolát, miért csak a református?
Ha a gyerek katolikusnak van keresztelve, akkor nem mehet a református iskolába!
Mi ez ha nem diszkrimináció?? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Palimadár Vendég
|
Elküldve: Csüt. Márc. 24, 2011 1:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
"Anonymous" írta: | A katolikus egyház miért nem kap iskolát, miért csak a református?
|
Mert nem kérte. Ha gondolod beszélj velük.
"Anonymous" írta: |
Ha a gyerek katolikusnak van keresztelve, akkor nem mehet a református iskolába!
|
Mehet. Ha cigánynak van keresztelve, akkor is mehet, csak nem veszik fel. Mindenképpen nyilvánossá kell tenni a jelentkezők névsorát, mert ...... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Csüt. Márc. 24, 2011 11:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
"Anonymous" írta: | A képviselő testületet akár fel is lehet oszlatni, |
Kiket képvisel ez a bólogató csoport? Útilaput nekik, a PM így is úgy is egymaga dönt, ha jól vettem ki a szavaiból. Függetlenül attól, hogy a lakosság akarja, vagy nem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Márc. 30, 2011 12:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tudjátok mi történt a kormányváltás alkalmával???
Egy óvatlan pillanatban, amikor nem figyeltünk oda, kicserélték a szánkban a f.szt! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 11, 2011 3:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor most hogy is van a Lázár-gázár-lúzer János verejtékes munkával összehozott vagyona?
Mégsem úgy kaparta össze a vagyonát? vagy hogy is volt aki nem kapar nem ér semmit ?
"Családi segítséggel és politikusi fizetéséből lett vagyonos Lázár János"
http://www.origo.hu/itthon/20110411-lazar-janos-vagyona.html |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Csaba Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Okt. 02, 2018 6:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
\"Változik a gyülekezési törvény: már az is gyűlésnek számít, ha két ember közügyekről nyilvános összejövetelt szervez. Az legfeljebb 3 hónap és min. 48 óra szerepel ( bejelentési kötelezettség , rendőrség az eddigi gyakorlat mellett akkor is megtilthatja az ilyen rendezvényeket, ha az alkalmas mások magán- és családi életének megzavarására\"
Lesz még rosszabb? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Radocz Istvan
|
Elküldve: Pént. Okt. 18, 2019 3:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Elsőre hiba üzenet jelent meg. Talán jelzés, hogy ne is írjam meg.
nem hallgattam az égi jelre.
A hozzászólás legutóbb Radocz Istvan által Pént. Okt. 18, 2019 4:05 am-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban. Csatolhatsz mellékleteket ebben a fórumban Letölthetsz mellékleteket ebből a fórumból
|
|