Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
szimatulipan
Csatlakozott: 2007.06.03. Vasárnap 22:11 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Balmazújváros
|
Elküldve: Vas. Jún. 03, 2007 10:28 pm Hozzászólás témája: Programot a PICIKNEK és a KICSIKNEK!!! |
|
|
Nagyon sokat hallottam a zene jótékony hatásáról már egész pici kortól.
Tudom hogy sok városban működik már Zene-bölcsi és hasonló elfoglaltságot nyújtó klub. Szerintem a mi kis városunkban is jó dolog lenne egy hasonló kezdeményezés. Biztos minden Picur élvezné!
Mit szóltok hozzá? _________________ Üdv.: Szimatulipán Marika |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gabidoki
Csatlakozott: 2007.05.01. Kedd 10:07 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Balmazújváros
|
Elküldve: Kedd. Jún. 12, 2007 6:32 pm Hozzászólás témája: Re: Programot a PICIKNEK és a KICSIKNEK!!! |
|
|
"szimatulipan" írta: | Nagyon sokat hallottam a zene jótékony hatásáról már egész pici kortól.
Tudom hogy sok városban működik már Zene-bölcsi és hasonló elfoglaltságot nyújtó klub. Szerintem a mi kis városunkban is jó dolog lenne egy hasonló kezdeményezés. Biztos minden Picur élvezné!
Mit szóltok hozzá? |
Igen , a zenének nagyon jó hatása van még a növényekre is ,nem beszélve az emberi lényekre.
Már a magzat kimutatható hogy az anyaméhben jobban fejlődik bizonyos időszakokban ill. bizonyos dallamok hatására.
Osztom a véleményed. _________________ Gabidoki
Egészséges Jövőnkért Mozgalom |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Jún. 12, 2007 7:50 pm Hozzászólás témája: Re: Programot a PICIKNEK és a KICSIKNEK!!! |
|
|
"Gabidoki" írta: | Igen , a zenének nagyon jó hatása van még a növényekre is ,nem beszélve az emberi lényekre. |
Igen ezt tanúsítom.Mindenképpen hat a növényekre is.Én momentán bódyguszti zenéjével gyomírtózom a kertem Tehát hat  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Jún. 12, 2007 7:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak az a baj, hogy minden kipusztul tőle  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gabidoki
Csatlakozott: 2007.05.01. Kedd 10:07 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Balmazújváros
|
Elküldve: Szer. Jún. 13, 2007 6:57 am Hozzászólás témája: Re: Programot a PICIKNEK és a KICSIKNEK!!! |
|
|
"Anonymous" írta: | "Gabidoki" írta: | Igen , a zenének nagyon jó hatása van még a növényekre is ,nem beszélve az emberi lényekre. |
Igen ezt tanúsítom.Mindenképpen hat a növényekre is.Én momentán bódyguszti zenéjével gyomírtózom a kertem Tehát hat  |
Ez nagyon szellemes volt....  _________________ Gabidoki
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Jún. 13, 2007 7:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Újkori lakodalmas kedvelő szomszédaimat meg Jethro Tull, John Mayall és egyéb konzervatív muzsikákkal ritkítom.Legalább is sokkolom.Hatásos az is.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gabidoki
|
Elküldve: Csüt. Jún. 14, 2007 7:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
"Anonymous" írta: | Újkori lakodalmas kedvelő szomszédaimat meg Jethro Tull, John Mayall és egyéb konzervatív muzsikákkal ritkítom.Legalább is sokkolom.Hatásos az is.  |
Ez is szellemes , csak nem kellemes ....a két műfaj ,vagy az egyik műfaj-talansága , mint Makó Jeruzsálemtől.... _________________ Gabidoki
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Okt. 02, 2007 11:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
szüreti bál lesz? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kicsirigó
Csatlakozott: 2008.02.08. Péntek 16:35 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Balmazújváros
|
Elküldve: Pént. Feb. 08, 2008 4:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szeritnem is nagy szükség lenne valamilyen rendszeres baba összejövetelekre, ahol a gyerkőcök együtt lehetnének, közösségben és az anyukák is kimozdulhatnának otthonról, kicsit kikapcsolni a mindennapokból.
De sajna én úgy tudom jelenleg nincs semmi ilyen jellegű lehetőség városunkban. Ha mégis tud valaki ilyenről, legyen szíves írni, mert úgy látom a 17 hónapos kisfiamon, hogy nagyon szeretne gyerekek között lenni (mert ha találkozik 1-2 gyerkőccel teljesen odava), de nem tudom őt sehová se vinni, még egy normális játszótér sincs.
Esetleg ha van valakinek valamilyen klubbszerű ötlete, akkor talán egy ksi összefogással megcsinálhatnánk. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Feb. 08, 2008 4:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tudomásom szerint van egy ilyen alapítvány, de lehet hogy csak névlegesen  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kicsirigó
Csatlakozott: 2008.02.08. Péntek 16:35 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Balmazújváros
|
Elküldve: Pént. Feb. 08, 2008 9:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
megtudhatnám esetleg az alapítvány nevét? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Feb. 09, 2008 1:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ja mán hogyne tudatnád meg, nem titok ez.,
Bjudipesten az operabál.Ennél tárasagibb életet lehet elképzelni egy gyereknek.Mire felnő még esélye is lehet rá.Addig legyen türelemmel. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Feb. 09, 2008 7:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
rokongyerekek, barátok gyerekei, utcabeli, házbeli gyerekek, esetleg TESTVÉR akivel együtt lehet. ott van még a bölcsi és az óvoda  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 26, 2008 1:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
Úgy látom ezt a topikot ..... vendégek szétszadiztuk.
Szerintem az ötlet jó. Kérni kell a védőnők, gyerekorvosok, a testület segítségét. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|