2014.09.26. Véradás

 

A Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete lakossági véradást szervez 2014. Szeptember 26-án (péntek)

12:00-17:30-ig Balmazújvároson a Debreceni utca 12. szám alatt található irodaházban.

 

 

Szeretettel várunk minden segíteni szándékozó véradót!

A véradásra személyi igazolványát, lakcím-és TAJ - kártyáját  kérjük hozza magáva!

 

CIVIL SZERVEZETEK FIGYELMÉBE AJÁNLJUK! Május 31-én lejár a civil szervezetek beszámolóinak benyújtási határideje! A beszámolók beadásával kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat az érintettek megtalálják a birosag.hu honlapon, a „Tájékoztató a civil szerveze

CIVIL SZERVEZETEK FIGYELMÉBE AJÁNLJUK!

Május 31-én lejár a civil szervezetek beszámolóinak benyújtási határideje!
A beszámolók beadásával kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat az érintettek megtalálják a birosag.hu honlapon, a „Tájékoztató a civil szervezeteket terhelő - beszámolóikkal kapcsolatos - letétbe helyezési és közzétételi kötelezettségről” cím alatt.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A Gazdasági Szakemberek Fóruma is összeállított egy kiadványt Civil szervezetek beszámolóinak letétbe helyezési és közzétételi kötelezettsége - 2014. május címmel.

 

Vízmérők leolvasása szeptemberben

Lakossági tájékoztató. Tájékoztatjuk a Tisztelt Fogyasztókat, hogy a Hajdú-Bihari Önkormányzatok Vízmű Zrt. az elszámoló számlák készítéséhez szükséges vízmérő leolvasását végzi 2012. szeptember hónapban.

Tájékoztató megtekintése

Felhívás - "Tiszta udvar - rendes ház"

Balmazújváros Város Önkormányzata a 2012-es évben is meghirdeti a „Tiszta udvar – rendes ház” mozgalmat. Jelentkezni /kertes ház, társasház kategóriákban/ augusztus 7-ig lehet a város honlapjáról letölthető, illetve a polgármesteri hivatal portáján található  adatlappal.

Bővebben...

Balmazújváros Kártya átvétele

Kedves Balmazújvárosi Polgár!

Örömmel értesítjük, hogy az első körben igényelt Balmazújváros Kártyák elkészültek, így azon lakosok, akik 2012. június 25-ig adták le a Belépési Nyilatkozatukat, városkártyájukat átvehetik az Ügyfélszolgálatunkon.

Bővebben...

Balmazújváros Kártya igényelhető

2012. június 4-től igényelhető a Balmazújváros Kártya! A kártyához kizárólag balmazújvárosi lakosok juthatnak hozzá, városunk számos vállalkozásánál gyűjthetnek törzsvásárlói pontokat, ezzel erősítve a helyi szolgáltatók működését.

Bővebben...

Időközi választás kitűzése

A Választási Bizottság 2012. május 08-ai ülésén Balmazújváros Város 5. számú egyéni választókerületének helyi önkormányzati képviselője halála miatt megüresedett helyi önkormányzati képviselői hely betöltésére időközi választást tűzött ki.

Bővebben...

Ebösszeírás

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az ebek összeírására 2012. május 11-től várhatóan 2012. június 04-ig kerül sor. Az ebek összeírása kötelező! Kérjük, hogy az ebek oltási könyvét készítsék elő, mivel az összeíráshoz az abban szereplő adatokra szükség lesz.

Polgármesteri Hivatal
Balmazújváros

Eboltás

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a kutyák veszettség elleni kötelező védőoltására az alábbi napokon kerül sor:

Bővebben...