PARTNERSÉGI / LAKOSSÁGI FÓRUM

Nyomtatás
Készült: 2021. szeptember 06. hétfő

Balmazújváros Helyi építési szabályzat 3. melléklet (Gazdasági övezetek beépítésének előírásai elnevezésű) 3. táblázat 11. sorának „elírás javítása”

A vészhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020.(XI.3.) Kor. rendelet alapján, az új Településrendezési eszközök javaslatainak bemutatása és partnerségi véleményezése nem személyes találkozással egybekötött lakossági fórumon történik. A tervdokumentáció az önkormányzat honlapjáról tölthető le, és elektronikus úton (e-mailben véleményezhető.)

B almazújváros Önkormányzatának Képviselő-testülete, a Globál Green Europe Kft. Puszta Konzervüzem jelzése (figyelem felhívása) alapján a Helyi Építési Szabályzat 3. melléklet (Gazdasági övezetek beépítésének előírásai elnevezésű) 3. táblázat 11. sorának hibás rajzi feldolgozás miatti „elírás javítás” folyamatának megindításáról határozott, hogy annak eredményeként a Hész. mellékletét javító rendelet mielőbb hatályba léphessen.

szas

Ez úton kérjük a város lakosságát, vállalkozóit, érdekképviseleti szerveit, tekintsék át az önkormányzat honlapjára feltöltött tervdokumentációt, és véleményüket, javaslataikat, kérdéseiket elektronikus úton (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) címre juttassák el az önkormányzathoz.

A véleményezésre 2021. szeptember 21.-ig van lehetőség.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2023 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2023-12-09 van. PointLink.