Tisztelt √úgyfel√ľnk! (TRV Zrt.)

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2018. november 28. szerda
Tájékoztatjuk, hogy Társaságunknál korábban nem elérhetŇĎ, de a mai kornak megfelelŇĎ, és jogosan elvárható funkciókkal bŇĎvült az ügyfélkiszolgálás: E-számla, mobil applikációs ügyintézés, vízcenter oldal, online bankkártyás fizetés.
 
Amint arról korábban tájékoztattuk Önöket, az új, korszerŇĪbb integrált vállalatirányítási rendszerre történŇĎ átállás a Tiszamenti Regionális VízmŇĪvek Zrt.-nél 2018. júliusában megvalósult. Augusztus hónaptól kezdve elindult az alaptevékenységi számlák tömeges kibocsátása is. Sajnos az eltelt idŇĎben néhány elŇĎre nem látható technikai probléma lépett fel, melynek következtében az adatfeldolgozás jelenleg hosszabb idŇĎt vesz igénybe és esetenként elŇĎfordulhatnak téves adatok a számlák tartalmában is. Ennek tudható be az is, hogy a folyószámlákon közölt egyenleg nem minden esetben tükrözi a naprakész állapotot. Amennyiben Ön a számlabefizetéseit határidŇĎn belül teljesíti, úgy Társaságunk felé tényleges tartozása nem áll fenn, a számlán megjelenŇĎ érték a banki feldolgozás késedelmes volta miatt nem irányadó.
 
Kérjük, amennyiben fizetésigazolást igényel Társaságunktól, az akadálytalan ügyintézés érdekében a befizetéseket igazoló dokumentumokat szíveskedjék bemutatni, vagy az írásban benyújtott kérelem mellé csatolni.
 
A megnövekedett ügyfélforgalom miatt az ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunk, a Call Center korlátozottan elérhetŇĎ, valamint az írásos megkeresések válaszadási határideje is hosszabb idŇĎt vehet igénybe. Társaságunk a lehetŇĎ legjelentŇĎsebb erŇĎforrást bevonva, folyamatosan azon dolgozik, hogy mielŇĎbb rendezŇĎdjenek e fennakadások, és munkatársaink minél rövidebb idŇĎn belül a normál üzemszerŇĪ mŇĪködésnek megfelelŇĎen tudják Felhasználóinkat az összes ügyintézési csatornán kiszolgálni.
Az átmeneti idŇĎben tapasztalt kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük!
 
Ügyfélszolgálatunk elérhetŇĎségei:
 
Call Center: 06 80 205 157
 
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Vízcenter: www.vizcenter.hu/trv/
 
 
Türelmét, megértését köszönve,
 
 
Tisztelettel:
 
Tiszamenti Regionális VízmŇĪvek Zrt.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-07-25 van. PointLink.