A Magyar √Āllamkincst√°r (M√ĀK) ellenŇĎrizte az √Ėnkorm√°nyzatot. Az ellenŇĎrz√©s meg√°llap√≠t√°sair√≥l t√°j√©koztatjuk a lakosokat.

T√ĀJ√ČKOZTAT√ĀS a Magyar √Āllamkincst√°r OPSZEF/526-3/2024. iktat√≥sz√°m√ļ ellenŇĎrz√©si jelent√©s√©hez

 

Tisztelt Lakoss√°g!

A Magyar √Āllamkincst√°r 2022. k√∂lts√©gvet√©si √©v szab√°lyszerŇĪs√©gi p√©nz√ľgyi ellenŇĎrz√©se eredm√©nyek√©nt tett meg√°llap√≠t√°saira az Int√©zked√©si tervet elk√©sz√≠tett√ľk, melyet hat√°ridŇĎre megk√ľldt√ľnk a r√©sz√ľkre.

Az √Āllamkincst√°r √°ltal tett meg√°llap√≠t√°sok folyamatosan ker√ľlnek jav√≠t√°sra, melynek v√©gsŇĎ hat√°rideje: 2024.11.30.

  1. √©v v√©g√©n az √ĀFA k√∂nyvel√©se nem a megfelelŇĎ sorra t√∂rt√©nt, ez jav√≠t√°sra ker√ľlt. Az √°tvezet√©s p√©nzforgalmi v√°ltoz√°ssal nem j√°rt, se plusz, se m√≠nusz nem keletkezett, csup√°n adminisztr√°ci√≥s jav√≠t√°st ig√©nyelt.

A szabályzatok aktualizálása folyamatban van, mely a gyakori és szinte naponta változó jogszabályok miatt egyébként is állandó pontosítást igényel.

Az ellenŇĎrz√©s sem b√ľntetŇĎjogi, sem polg√°ri jogi felelŇĎss√©gre von√°ssal nem j√°rt, s√ļlyos, nem jav√≠that√≥ szab√°lytalans√°got nem t√°rt fel.

Balmaz√ļjv√°ros, 2024. m√°jus 14.

Tisztelettel:

 Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata

Heged√ľs P√©ter

polg√°rmester

válasz költségvetéssel kapcsolatban érkezett levélre

 
Mellékletek:
Download this file (Sminoltatit24050910150.pdf)Sminoltatit24050910150.pdf[ ]817 kB

SEG√ćTSEN √ĖT NAPRA! FELH√ćV√ĀS

Testv√©rtelep√ľl√©s√ľnk, T√©csŇĎ v√°ros polg√°rmestere k√©r√©ssel fordult Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata fel√©. K√©ri, hogy a t√©csŇĎi, h√°bor√ļban harcol√≥ katon√°k gyermekei √©s belsŇĎ menek√ľltek csal√°djaib√≥l sz√°rmaz√≥ gyermekek sz√°m√°ra biztos√≠tsunk pihen√©sre √©s/vagy rehabilit√°ci√≥ra lehetŇĎs√©get.

Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata felh√≠v√°ssal fordul a Tisztelt Lakoss√°g fel√©, hogy id√©n ny√°ron, - aki teheti - 5 napra fogadjon be csal√°dj√°ba egy T√©csŇĎn √©lŇĎ gyermeket.

V√°rjuk a seg√≠tŇĎ sz√°nd√©k√ļ csal√°dok jelentkez√©s√©t a Ez az e-mail c√≠m a spamrobotok elleni v√©delem alatt √°ll. Megtekint√©s√©hez enged√©lyeznie kell a JavaScript haszn√°lat√°t. e-mail c√≠mre!

Balmaz√ļjv√°ros, 2024. m√°jus 3.

HegedŇĪs P√©ter

polg√°rmester

Mosat√°si √Črtes√≠tŇĎ (2024.05.02-2024.05.03)

√Črtes√≠t√©s!!!

A Tiszamenti Region√°lis V√≠zmŇĪvek Zrt. √©rtes√≠ti a Tisztelt Felhaszn√°l√≥kat, hogy

2024.05.02-tŇĎl 2024.05.03-ig 0700 √≥r√°t√≥l 1600 √≥r√°ig

az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében

Balmaz√ļjv√°ros telep√ľl√©s iv√≥v√≠zh√°l√≥zat√°n csŇĎh√°l√≥zat mosat√°st

végez.

A munkálatok átmeneti enyhe nyomáscsökkenéssel, vízzavarosodással járhatnak.

A TRV Zrt. a Tisztelt Felhasználók megértését és szíves

t√ľrelm√©t k√©ri.

Részletfizetési megállapodás visszavonása, módosítása

A Ptk. 6:65. ¬ß (4) bekezd√©se a hat√°ridŇĎh√∂z k√∂t√∂tt jognyilatkozat(ok) tekintet√©ben k√∂telezŇĎ √©rv√©nyŇĪ rendelkez√©st tartalmaz, mely szerint "a hat√°lyoss√° v√°lt aj√°nlat nem vonhat√≥ vissza, ha az aj√°nlat tartalmazza, hogy visszavonhatatlan, vagy az aj√°nlat az elfogad√°sra hat√°r√≠dŇĎt √°llap√≠t meg."

T√°j√©koztat√°s vegyszeres gyomirt√°sr√≥l (M√ĀV)

P√ĀLYAMŇįK√ĖDTET√ČSI √ČS BERUH√ĀZ√ĀSI VEZ√ČRIGAZGAT√ď - HELYETTESI SZERVEZET P√ĀLYAVAS√öTI TER√úLETI IGAZGAT√ďS√ĀG DEBRECEN

Balmaz√ļjv√°ros Polg√°rmesteri Hivatala

Balmaz√ļjv√°ros,

Kossuth tér 4-5.

4060.

Iktatószám: 12351-68/2024/MAV

Hivatkoz√°si sz√°m:

Tárgy: Tájékoztatás vegyszeres gyomirtásról

ElŇĎad√≥: M√°rta Roland

Telefon: +36 1 513 1249

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Melléklet:

 

Tisztelt Polg√°rmester Asszony!

Tisztelt Polg√°rmester √ör!

T√°j√©koztatom, hogy 2024. √°prilis 15. - 2024. m√°jus 22. k√∂z√∂tt a P√°lyavas√ļti Ter√ľleti Igazgat√≥s√°g Debrecen √©s ter√ľleti egys√©gein vegyszeres gyomirt√°si munk√°kat v√©gz√ľnk.

A gyomirt√°sra haszn√°lt vegyszerek munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si ideje 0 munkanap, ez√©rt a vegyszer felsz√°rad√°sa ut√°n a permetezett ter√ľleteken munka v√©gezhetŇĎ. A gyomirt√°shoz haszn√°lt vegyszerkever√©kek az al√°bbi vegyszerek √©s permetezŇĎszer seg√©danyag k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √∂ssze√°ll√≠t√°s√°val k√©sz√ľlnek:

AMEGA UP / CLINIC UP / FOZ√ĀT 480 / GLADI√ĀTOR FORTE /MARS 480 SL hat√≥anyaga: 360 g glifoz√°t, kijuttatott d√≥zis: 5-6 l/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, gyakorlatilag nem m√©rgezŇĎ, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre k√∂zepesen vesz√©lyes.

CHIKARA 25 WG / KATANA hat√≥anyaga: 250 g/l flazaszulfuron, kijuttatott d√≥zis: 0,2 kg/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre kifejezetten vesz√©lyes.

COLOMBUS EC / MAGELLAN hat√≥anyaga: 2,5 g/l floraszulam + 144 g/l fluroxipir-meptil + 80 g/l klopiralid, kijuttatott d√≥zis: 2 l/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre kifejezetten vesz√©lyes.

DEZORMON hat√≥anyaga: 600 g/l 2,4-D, kijuttatott d√≥zis: 1,2 l/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre kifejezetten vesz√©lyes.

DROPMAX hat√≥anyaga: 27 g/l sztirol-akril√°t kopolimer , 15,6 g/l trisziloxan, 7,5% propil√©nglikol, kijuttatott d√≥zis: 0,3 l/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre nem vesz√©lyes.

MEZZO hat√≥anyaga: 200 g/kg metszulfuron-metil, d√≥zis 0,1 kg/ha,  munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre kifejezetten vesz√©lyes.

SUCCESSOR 600 hat√≥anyaga: 600 g/l petoxamid, kijuttatott d√≥zis: 2 l/ha, munkaeg√©szs√©g√ľgyi v√°rakoz√°si idŇĎ 0 nap, m√©hekre nem vesz√©lyes, v√≠zi szervezetekre kifejezetten vesz√©lyes.

K√©rj√ľk a sz√ľks√©ges int√©zked√©sek sz√≠ves megt√©tel√©t. Egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√ľket k√∂sz√∂nj√ľk.

Debrecen, 2024. √°prilis 09.

Üdvözlettel:

Hadnagy Attila

p√°lyavas√ļti ter√ľleti igazgat√≥

Mellékletek:
Download this file (12351-68.pdf)12351-68.pdf[ ]78 kB

√Črtes√≠t√©s (Magyar N√∂v√©nyv√©dŇĎ M√©rn√∂ki √©s N√∂v√©nyorvosi Kamara)

Magyar N√∂v√©nyv√©dŇĎ M√©rn√∂ki √©s N√∂v√©nyorvosi Kamara

Hajd√ļ-Bihar V√°rmegyei Ter√ľleti Szervezete

*4032 DEBRECEN F√ľredi √ļt 76. 1/7.

√Č: 70/433-4027

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Debrecen: 2024.04.30.

Tárgy: értesítés

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tisztelettel √©rtes√≠tem, hogy a Magyar N√∂v√©nyv√©dŇĎ M√©rn√∂ki √©s N√∂v√©nyorvosi Kamara Hajd√ļ-Bihar V√°rmegyei Ter√ľleti Szervezete megszervezi a 80 √≥r√°s alaptanfolyamot v√©gzettek, illetve n√∂v√©nyv√©dŇĎ √©s m√©regrakt√°r-kezelŇĎk r√©sz√©re 8 √≥r√°s tov√°bbk√©pz√©s√©t Debrecenben! T√°j√©koztatom, hogy a 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet (21¬ß, 8. bekezd√©s) m√≥dos√≠t√°sa √©rtelm√©ben n√∂v√©nyv√©dŇĎ √©s m√©regrakt√°r-kezelŇĎ szakk√©pes√≠t√©ssel, illetve n√∂v√©nyv√©dŇĎ szak- √©s betan√≠tott munk√°s k√©pes√≠t√©ssel rendelkezŇĎknek 8 tan√≥ra az √∂t√©venk√©nti k√∂telezŇĎ tov√°bbk√©pz√©s.

 

Tisztelettel értesítem, hogy ebben az évben Kamaránknál 8 órás továbbképzésre

  1. m√°jus 28-√°n, kedden (1 napos) ker√ľl sor Debrecenben.

A k√©pz√©s 07.30 √≥rakor kezdŇĎdik √©s 16.00-ig tartanak.

A helyszín: DAB Székház, Debrecen, Thomas Mann u. 49.

 

Jelentkez√©si hat√°ridŇĎ: 2024.05.22.

Jelentkez√©s felt√©tele a k√∂vetkezŇĎ FELSOROLT DOKUMENTUMOK LEAD√ĀSA, b√°rmelyik hi√°nyzik, jelentkez√©s√©t nem tudjuk elfogadni! A k√©pz√©s napj√°n jelentkez√©st m√°r nem fogadunk el!!!

 

  • pontosan √©s olvashat√≥an kit√∂lt√∂tt jelentkez√©si lap (MINDEN ADAT kit√∂lt√©se k√∂telezŇĎ!)
  • alaptanfolyamot igazol√≥ bizony√≠tv√°ny (oklev√©l), diploma eset√©n diploma+leckek√∂nyv m√°solata vagy
  • enged√©ly (‚Äěz√∂ld k√∂nyv‚ÄĚ) m√°solata

Befizetés:

 

  • A jelentkez√©si lapon √Ėn √°ltal megadott sz√°ml√°z√°si c√≠mre √°ll√≠tjuk majd ki a sz√°ml√°t, melyet elektronikusan k√ľld√ľnk el e-mailben, ez√©rt az e-mail c√≠m megad√°sa k√∂telezŇĎ. (A k√∂zlem√©nybe majd a sz√°mla sz√°m√°t k√©rem be√≠rni √©s a r√©sztvevŇĎ nev√©t.) ElŇĎre utal√°st nem k√©rek, csak azut√°n, ha a sz√°ml√°t megkapta tŇĎl√ľnk! (Ha nem tal√°lja a sz√°ml√°t, k√©rem majd a SPAM mapp√°t is ellenŇĎrizze.)
  • A r√©szv√©teli d√≠j befizet√©s√©nek hat√°rideje a tanfolyam megkezd√©se elŇĎtt egy nappal esed√©kes.
  • √Ātutal√°si igazol√°st k√©rem a k√©pz√©s napj√°n mag√°val hozni
  • A k√©pz√©s d√≠ja: 35.000 Ft (Br)

 

Jelentkezését csak e-mailben tudjuk fogadni!

 

További információk:

N√°n√°si Vikt√≥ria, n√∂v√©nyorvos, irodavezetŇĎ, Magyar N√∂v√©nyv√©dŇĎ M√©rn√∂ki √©s N√∂v√©nyorvosi Kamara Hajd√ļ-Bihar V√°rmegyei Ter√ľleti Szervezete. H√©tfŇĎ, szerda, p√©ntek 08.30-12:00

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

                                                                                           N√°n√°si Vikt√≥ria sk.

                                                                                               n√∂v√©nyorvos

                                                             irodavezetŇĎ

T√°j√©koztat√°s¬†¬†¬† 2024.¬†¬†¬† √©vi¬†¬†¬† hat√°rszemle ellenŇĎrz√©s megkezd√©s√©rŇĎl

√úgyiratsz√°m: HB/16-√ĀLT/00090-3/2024.                   T√°rgy:    t√°j√©koztat√°s    2024.    √©vi    hat√°rszemle

√úgyint√©zŇĎ: Kov√°cs P√©ter                                          ellenŇĎrz√©s megkezd√©s√©rŇĎl

Telefon: (+36 52) 505-806                                        Mell√©klet: 1 db √©rtes√≠t√©s

Valamennyi √©rintett telep√ľl√©si √∂nkorm√°nyzat jegyzŇĎje r√©sz√©re

Tisztelt JegyzŇĎ Asszony! Tisztelt JegyzŇĎ √ör!

A Hajd√ļ-Bihar V√°rmegyei Korm√°nyhivatal F√∂ldhivatali FŇĎoszt√°ly az al√°bbiakr√≥l t√°j√©koztatja:

Az Agr√°rminiszt√©rium k√∂zigazgat√°si √°llamtitk√°ra 2024. √°prilis 16. napj√°n megk√ľld√∂tt, FF/106/1/2024. sz√°m√ļ level√©ben elrendelte a 2024. √©vi hat√°rszemle ellenŇĎrz√©s v√©grehajt√°s√°t.

A Hajd√ļ-Bihar V√°rmegyei Korm√°nyhivatal F√∂ldhivatali FŇĎoszt√°ly t√°j√©koztatja, hogy az idei √©vben Balmaz√ļjv√°ros, Cs√∂kmŇĎ, Darvas, Ebes, Hajd√ļn√°n√°s, Hajd√ļszov√°t, Kaba, Tet√©tlen, Tiszacsege, √öjir√°z, V√°ncsod, Vekerd telep√ľl√©seken hat√°rszemle ellenŇĎrz√©st tart.

A hat√°rszemle ellenŇĎrz√©sek kezdet√©nek idŇĎpontja: 2024. √°prilis 29. napja, v√°rhat√≥ befejez√©se 2024. szeptember 30. napja.

A Hajd√ļ-Bihar V√°rmegyei Korm√°nyhivatal F√∂ldhivatali FŇĎoszt√°ly a lakoss√°g t√°j√©koztat√°sa √©rdek√©ben k√©ri seg√≠tŇĎ k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©t a mell√©kelt √©rtes√≠t√©s hirdetŇĎt√°bl√°n t√∂rt√©nŇĎ kif√ľggeszt√©s√©ben.

Debrecen, idŇĎb√©lyegzŇĎ szerint

Tisztelettel:

Dr. Szabolcsi N√≥ra fŇĎoszt√°lyvezetŇĎ

F√∂ldhivatali FŇĎoszt

TISZTELT LAKOSS√ĀG! (TeSzedd! - √Ėnk√©ntesen a tiszta Magyarorsz√°g√©rt 2024)

√Ėr√∂mmel t√°j√©koztatjuk √Ėn√∂ket, hogy a BSZC Veres P√©ter Gimn√°zium, Technikum √©s Szakk√©pzŇĎ Iskola a Fenntarthat√≥s√°gi T√©mah√©t sor√°n csatlakozott a ,,TeSzedd! - √Ėnk√©ntesen a tiszta Magyarorsz√°g√©rt 2024‚ÄĚ akci√≥hoz. K√∂sz√∂nj√ľk a pedag√≥gusoknak √©s a gyerekeknek, a sok hullad√©k √∂sszegyŇĪjt√©s√©t Balmaz√ļjv√°ros hat√°r√°ban. K√∂sz√∂nj√ľk, hogy egy szebb √©s tiszt√°bb k√∂rnyezet√©rt k√∂z√∂s erŇĎvel dolgoztak!

T√°j√©koztatjuk a Tisztelt Lakoss√°got, hogy az akci√≥ szervezŇĎje √©s koordin√°tora az NHKV Nemzeti Hullad√©kgazd√°lkod√°si Koordin√°l√≥ √©s VagyonkezelŇĎ Zrt. (NHKV Zrt.).  A szervezŇĎk 1 napon bel√ľl megadj√°k, hogy hol hagyt√°k az √∂sszegyŇĪjt√∂tt szem√©ttel megt√∂lt√∂tt zs√°kokat, tov√°bb√° megbizonyosodnak azok elsz√°ll√≠t√°s√°r√≥l. Amennyiben a zs√°kok elsz√°ll√≠t√°sa a jelent√©st k√∂vetŇĎ 10 napon bel√ľl nem t√∂rt√©nik meg, jelezni√ľk kell azt az Ez az e-mail c√≠m a spamrobotok elleni v√©delem alatt √°ll. Megtekint√©s√©hez enged√©lyeznie kell a JavaScript haszn√°lat√°t. e-mail c√≠men.

                                                                        Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata

 

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-05-21 van. PointLink.