Tisztelt Sz√ľlŇĎk!

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2020. √°prilis 24. p√©ntek

2020. m√°jus 4-tŇĎl az Egyes√≠tett √ďvoda √©s B√∂lcsŇĎde Int√©zm√©nyben √ľgyeletet tartunk a dolgoz√≥ sz√ľlŇĎk gyermekei r√©sz√©re.

Az √ľgyeletet a Bimb√≥ K√∂zi Telephely (CsicsergŇĎ √≥voda) l√°tja el. A B√∂lcsŇĎd√©be j√°r√≥ gyerekeknek az √ľgyelet a B√∂lcsŇĎd√©ben lesz. Csak azokat a gyermekeket tudjuk fogadni, akiknek mindk√©t sz√ľlŇĎje munk√°ltat√≥i nyilatkozatot hoz (kiv√©ve a gyermek√©t egyed√ľl nevelŇĎ sz√ľlŇĎ), melyben a munk√°ltat√≥ nyilatkozik arr√≥l, hogy a dolgoz√≥ munk√°j√°ra sz√ľks√©g van az adott munkahelyen. Az √ľgyeletre t√∂rt√©nŇĎ jelentkez√©s e-mailben (Ez az e-mail c√≠m a spamrobotok elleni v√©delem alatt √°ll. Megtekint√©s√©hez enged√©lyeznie kell a JavaScript haszn√°lat√°t.) t√∂rt√©nik, vagy a Sz√©khely √≥voda (V√∂r√∂smarty 34-36) postal√°d√°j√°ba helyezhetik be a sz√ľlŇĎk a munk√°ltat√≥i nyilatkozatot. K√©rj√ľk az egyik sz√ľlŇĎ telefonsz√°m√°t is felt√ľntetni, amelyen t√°j√©koztatjuk a sz√ľlŇĎt arr√≥l, hogy elfogadjuk-e a gyermeke jelentkez√©s√©t. Csak az int√©zm√©nyvezetŇĎ d√∂nthet az √ľgyeletre t√∂rt√©nŇĎ felv√©telrŇĎl.

√ČrdeklŇĎdni a d√©lelŇĎtti √≥r√°kban az al√°bbi telefonsz√°mokon lehet: 06 52/ 370 316,

                                                                                                       06 70/4112968

 Az √ľgyelet alatt szigor√ļan betartjuk a j√°rv√°ny idej√©re elŇĎ√≠rt higi√©ni√°s felt√©teleket, sz√ľlŇĎk nem l√©phetnek be az int√©zm√©ny ter√ľlet√©re, a dolgoz√≥k maszkban, v√©dŇĎkesztyŇĪben, s fokozott k√©zfertŇĎtlen√≠t√©s mellett foglalkoznak a gyermekekkel. Egy csoportban csak √∂t gyermeket tudunk fogadni.

Minden gyermek az √≥vod√°ba 3x-i, a b√∂lcsŇĎd√©be 4x-i √©tkez√©st kap. Az √≥voda 645 -1645, a b√∂lcsŇĎde 600 -1700 √≥r√°ig fogadja a gyerekeket.

K√©rj√ľk a Kedves sz√ľlŇĎket, hogy legk√©sŇĎbb √°prilis 30-ig jelezz√©k ig√©ny√ľket, ha k√©rik gyermek√ľk r√©sz√©re az √ľgyeletet.

K√©rem a sz√ľlŇĎket, hogy a koronav√≠rus j√°rv√°nyra val√≥ tekintettel felelŇĎss√©gteljesen d√∂ntsenek arr√≥l, hogy indokolt-e a gyermek int√©zm√©nybe t√∂rt√©nŇĎ elhelyez√©se.

 

Balmaz√ļjv√°ros, 2020.04.23                                                             

 Tarn√© Juh√°sz Julianna

                                                                                                                     Int√©zm√©nyvezetŇĎ  

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-04-21 van. PointLink.