TISZTELT LAKOSS√ĀG!

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2023. febru√°r 17. p√©ntek

Debrecen Megyei Jog√ļ V√°ros Polg√°rmesteri Hivatala felhatalmazta a Teqtos Kft. munkat√°rsait, hogy a 2016-os debreceni fenntarthat√≥ v√°rosi mobilit√°si terv (SUMP) fel√ľlvizsg√°lat kapcs√°n interj√ļkat, workshopokat √©s felm√©r√©si feladatokat val√≥s√≠tson meg a projekt √©rintettjeinek bevon√°s√°val.

A fenntarthat√≥ v√°rosi mobilit√°si terv olyan strat√©giai terv, melynek c√©lja az emberek √©s v√°llalkoz√°sok mobilit√°si ig√©nyeinek kiel√©g√≠t√©se a v√°rosokban √©s azok k√∂rny√©k√©n a jobb √©letminŇĎs√©g √©rdek√©ben. Ez√©rt az √©rintettek ig√©nyeit pontosan felm√©rŇĎ √©s azokra hat√©kony v√°laszt ad√≥ terv elk√©sz√≠t√©s√©hez sz√ľks√©g van a helyi k√∂zleked√©s szempontj√°b√≥l meghat√°roz√≥ szereplŇĎk felkeres√©s√©re √©s a megkapott v√°laszok ki√©rt√©kel√©s√©re. 

K√©rj√ľk a k√∂z√∂ss√©gi k√∂zleked√©sben √©rintettek v√©lem√©ny√©t az al√°bbi k√©rd√©sek vonatkoz√°s√°ban:

  1. Milyen m√©rt√©kben el√©gedett √Ėn az ingaforgalmat kiszolg√°l√≥ k√∂z√∂ss√©gi k√∂zleked√©ssel? (J√°ratsŇĪrŇĪs√©g, szolg√°ltat√°si minŇĎs√©g, k√∂z√ļti adotts√°gok)
  2. Kérem sorolja fel azokat a pontokat, amelyekben a legkevésbé és a leginkább elégedett a közlekedés kapcsán.
  3. Ha tehetn√© mit v√°ltoztatna a jelenlegi k√∂z√ļti √©s/vagy k√∂t√∂ttp√°ly√°s k√∂zleked√©sen ahhoz, hogy jobban kiszolg√°lja a helyi lakoss√°g ig√©nyeit? 
  4. Milyen, a k√∂zleked√©shez kapcsol√≥d√≥ fejleszt√©seket l√°tna sz√≠vesen megval√≥sulni a telep√ľl√©sen?

MegtisztelŇĎ v√°lasz√°t a Ez az e-mail c√≠m a spamrobotok elleni v√©delem alatt √°ll. Megtekint√©s√©hez enged√©lyeznie kell a JavaScript haszn√°lat√°t. e-mail c√≠mre v√°rjuk 2023. febru√°r 22.napj√°ig.

Sz√≠ves k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©t k√∂sz√∂nj√ľk!

                                                                 Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-06-16 van. PointLink.