Felh√≠v√°s kit√ľntetŇĎ c√≠mek √©s d√≠jak adom√°nyoz√°s√°val kapcsolatos javalatt√©telre

Nyomtat√°s
K√©sz√ľlt: 2024. √°prilis 19. p√©ntek

A K√©pviselŇĎ-test√ľlet 15/2016. (IV. 27.) √∂nkorm√°nyzati rendelet√©vel kit√ľntetŇĎ c√≠mek √©s d√≠jak alap√≠t√°s√°r√≥l d√∂nt√∂tt, amelynek keret√©ben lehetŇĎs√©g van ‚ÄěBalmaz√ļjv√°ros D√≠szpolg√°ra" √©s ‚ÄěAz √©v sportol√≥ja c√≠m, valamint ‚ÄěBalmaz√ļjv√°ros V√°ros√©rt", ‚ÄěBalmaz√ļjv√°ros Kult√ļr√°j√°√©rt", ‚ÄěBalmaz√ļjv√°ros Szolg√°lat√°√©rt" √©s ‚ÄěBalmaz√ļjv√°ros Sportj√°√©rt" d√≠j adom√°nyoz√°s√°ra.

A kit√ľntetŇĎ c√≠mek √©s d√≠jak adom√°nyoz√°s√°ra a polg√°rmester, az orsz√°ggyŇĪl√©si k√©pviselŇĎ, a telep√ľl√©si k√©pviselŇĎ, gazd√°lkod√≥ szervezetek, egyes√ľletek, alap√≠tv√°nyok kurat√≥riuma, a helyi nemzetis√©gi √∂nkorm√°nyzat, valamint az √∂nkorm√°nyzati k√∂lts√©gvet√©si szerv vezetŇĎje tehet javaslatot. A c√≠mek √©s d√≠jak oda√≠t√©l√©s√©rŇĎl Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzata K√©pviselŇĎ-test√ľlete minŇĎs√≠tett t√∂bbs√©ggel d√∂nt.

A d√≠jak √©s c√≠mek adom√°nyoz√°s√°ra a V√°ros Napja √ľnneps√©g keret√©ben ker√ľl sor.

Felh√≠vom a javaslatt√©telre jogosultakat, hogy amennyiben b√°rmelyik kit√ľntetŇĎ c√≠m vagy d√≠j adom√°nyoz√°s√°ra javaslatot k√≠v√°nnak tenni, √ļgy javaslatukat - r√©szletes indokl√°ssal - 2024. √°prilis 29-ig (h√©tfŇĎ) √≠r√°sban ny√ļjts√°k be a K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzati Hivatal Titk√°rs√°g√°ra, vagy e-mailben a titkarsag(o),balmazui varos.hu c√≠mre.

A kit√ľntetŇĎ c√≠mek √©s d√≠jak adom√°nyoz√°s√°nak r√©szletszab√°lyait tartalmaz√≥ rendelet teljes sz√∂vege el√©rhetŇĎ az njt.hu √©s a balmazuivaros.hu oldalakon.

Balmaz√ļjv√°ros, 2024. √°prilis 19.

Balmaz√ļjv√°rosi K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzati Hivatal

Mellékletek:
Download this file (Felh√≠v√°s.pdf)Felh√≠v√°s.pdf[ ]271 kB

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-05-24 van. PointLink.