ÉTTERMEK, SZÁLLÁSADÓK FIGYELEM!

Nyomtatás
Készült: 2013. január 09. szerda

 

ÉTTERMEK, SZÁLLÁSADÓK FIGYELEM!

 

Január végéig lehet jelentkezni a FARSANGI Torkos Csütörtökre!A Magyar Turizmus Zrt. 2013-ban is megszervezi a népszerű Torkos Csütörtök akciót, immár a 8. alkalommal. Jövőre azonban - a néphagyománytól eltérően - kivételesen nem a hamvazószerdát követő csütörtökön kerül sor a magyar gasztronómiát népszerűsítő akcióra, mivel az épp - az étterembe járás szempontjából szintén népszerű - Valentin (Bálint) napra esik.

A Magyar Turizmus Zrt. ezért - a gasztronómiai szövetségekkel egyeztetve - 2013. január 31-én szervezi meg az akciót Farsangi Torkos Csütörtök néven. A Magyar Turizmus Zrt. és a NetPincér korábbi sikeres együttműködésének köszönhetően az akció hivatalos weboldala továbbra is a www.torkoscsütörtök.hu, vagy www.torkoscsutortok.hu lesz.

Ismét ezen a weboldalon zajlik majd az éttermek regisztrációja, illetve a vendégek itt találják meg az éttermek listáját és asztalt is foglalhatnak január 14-től online módon. Az éttermek jelentkezését 2013. január 28-ig várják a szervezők. Az éttermi akcióval és a kapcsolódó szálláshelyi kedvezményekkel a SZÉP kártya felhasználást is ösztönözni kívánják.

A vendéglátóhelyeknek szóló felhívás ITT olvasható

Az éttermi beszállítók, nagykereskedők IDE kattintva találnak információkat

A szálláshelyeknek szóló felhívás ITT tölthető le

Ajánlati adatlap szálláshelyek számára ITT érhető el


 

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2023 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2023-12-05 van. PointLink.