Fürdőbelépő nyugdíjasok részére

Nyomtatás
Készült: 2014. január 14. kedd

 

Fürdőbelépő nyugdíjasok részére

Erzsébet Kártyán 2014.

 

Kedvezményezettek köre:

Azon belföldi illetőségű, öregségi nyugellátásban részesülő 60. életévét betöltött személy, akinek rendszeres havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147.000,- Ft-ot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkezik.

Azon pályázó, aki a nyugdíjasok szociális üdülési pályázati felhívására pályázatot nyújtott be, jelen kiírás keretében már nem részesülhet támogatásban.

A pályázat benyújtásakor kötelezően csatolandó melléklet:

A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (NYUFIG) által a pályázó nevére kiállított 2013. évi havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolás.

 

Elnyert támogatás esetén a támogatott a 2.500,- Ft önerő befizetését követően válik jogosulttá a www.erzsebetprogram.hu oldalon elérhető, valamint a jelen pályázati kiírásban rögzített fürdőhelyszínekre történő belépésre. A jelen pályázattal elnyert támogatás a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Kártya segítségével vehető igénybe.

Azon pályázók, akik a 2013. évi Erzsébet-program keretében támogatást nyertek és számukra az Erzsébet Kártya korábban kiküldésre került, a korábban megküldött kártya segítségével vehetik igénybe az üdülési szolgáltatást.

 

Általános pályázati feltételek:

Pályázni a   honlapon található elektronikus pályázati adatlap kitöltésével, valamint a kötelezően csatolandó dokumentumok egyidejű feltöltésével lehet.

Egy pályázati adatlapon kizárólag egy személy nyújthat be pályázatot.

Az érvénytelenül beadott pályázat hiánypótlására, javítására nincs lehetőség. A pályázók a pályázat benyújtását követően visszaigazoló e-mailt kapnak.

Az e-mailben található internetes hivatkozásra (linkre) kattintva kell aktiválni a pályázatot, legkésőbb 2014. február 15. napja 24:00 óráig.

Aktiválás hiányában a pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.

 

Éljenek a lehetőséggel! Higgyék el, megéri!

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2023 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2023-09-27 van. PointLink.