3 millió forint vállalkozásindítási támogatás Észak-alföldi fiataloknak

Nyomtatás
Készült: 2016. augusztus 24. szerda

Elindult a "Vállalkozz Magyarország!" Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása az Észak-Alföld régióban projekt, amely helyi fiatalok számára biztosít támogatást.

Azok a résztvevők, akik a képzésből kikerülve, jóváhagyott üzleti tervvel rendelkeznek és megalapították saját vállalkozásukat, valamint a folytatáshoz is kellően motiváltak, a Széchenyi 2020 keretében az Európai Szociális Alaptámogatása révén minimum 2, maximum 3 millió forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak újdonsült vállalkozásuk induló költségeinek fedezésére. Konzorciumunk célja, hogy a projekt keretei között a következő egy évben legalább 270 új cég létrejöttét segítsük elő ebben a régióban.

A programban az Észak-Alföldön élő, 18 és 25 év közötti álláskeresők, valamint 25 és 30 év közötti felsőfokú végzettségű pályakezdő álláskeresők számára biztosítunk lehetőséget saját vállalkozásuk elindítására. Jelentkezni a holnapunkon való regisztrációval és a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A programokba bevont fiatalok 2016 őszétől vehetnek részt üzleti képzéseinken és a képzést eredményesen elvégző, jóváhagyott üzleti tervvel rendelkező, vállalkozásukat megalapító fiatalok pályázhatnak induló vállalkozásuk költségeinek támogatására.

Akinek felkeltette érdeklődését a lehetőség, további információt weblapunkon, a vallalkozzmaavarorszag.hu/eszakalfold oldalon találhat.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2023 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2023-02-05 van. PointLink.