Tájékoztató A „XX. KASTÉLYKERTI ESTÉK BALMAZÚJVÁROSON 2019.” c. projekt zárásáról

Nyomtatás
Készült: 2019. november 15. péntek

b_600_429_16777215_00___images_top_kastelykert.jpg

  1. november 15.

BALMAZÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Sajtóközlemény        

Tájékoztató A „XX. KASTÉLYKERTI ESTÉK BALMAZÚJVÁROSON 2019.” c. projekt zárásáról 

Balmazújváros Város Önkormányzata 5 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a TOP-7.1.1-16 – Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva című konstrukció keretein belül.

Az elnyert támogatásból Balmazújváros Város Önkormányzata egy minden korosztályt megszólító programsorozatot valósított meg. A rendezvény lebonyolítása sikeresen megtörtént.

Balmazújváros Város Önkormányzata tematikus programkínálattal szerette volna a különböző érdeklődésű csoportokat, korosztályokat megszólítani, hiszen más a népi kultúrát kedvelő egyének, családok és más a rockzenéért rajongó emberek kulturális igénye.

Az Önkormányzat fontosnak tartotta, hogy a közösségi programoknak legyenek egyrészt állandó, másrészt változatos műsorkínálatai is. Az állandóságot a megvalósítási helyszínek, a változó elemet maga a különböző műfajokból kiválasztott program összeállítás biztosította, amely által a többnapos rendezvényen sokan sokféle kínálatból szórakozhattak.

Az 5 millió forint európai uniós támogatás segítségével a projekt keretein belül valósult meg egy operett műsor, gyermekműsor, mozifilmvetítés, könnyűzenei koncert, valamint a programokhoz kapcsolódó marketing tevékenység és kötelezően előírt nyilvánosság.

A projekt sikerességét bizonyítja a több száz résztvevő, akik változatos programkínálatból választhatták ki a hozzájuk legközelebb álló rendezvényt.

 

A projektről további információ a https://www.balmazujvaros.hu/ oldalon olvasható, valamint Hegedüs Péter polgármestertől a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +36-70/458-8880 telefonszámon kérhető.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2023 Balmazújváros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2023-11-28 van. PointLink.