1 fŇĎ hat√°rozott idejŇĪ √≥vodapedag√≥gus (2024 04.30-ig)

Nyomtat√°s

√ĀLL√ĀSP√ĀLY√ĀZAT

EGYES√ćTETT √ďVODA √ČS B√ĖLCSŇźDE INT√ČZM√ČNY
pályázatot hirdet Köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében

1 fŇĎ hat√°rozott idejŇĪ √≥vodapedag√≥gus

Munkakör/feladatkör betöltésére.

Tev√©kenys√©gi k√∂r (ell√°tand√≥ feladatok): √ďvodai nevel√©s ell√°t√°sa az √ďvodai Nevel√©s Orsz√°gos Alapprogramja, a Pedag√≥giai Program, valamint a munkak√∂ri le√≠r√°s alapj√°n. Az √≥vod√°s kor√ļ gyermekek testi, lelki, szellemi gondoz√°sa, nevel√©se, fejleszt√©se, figyelembe v√©ve az egy√©ni saj√°toss√°gokat. Kapcsolattart√°s a sz√ľlŇĎkkel, a munk√°val kapcsolatos adminisztr√°ci√≥ ell√°t√°sa.

Bet√∂ltendŇĎ √°ll√°s szakmacsoportja: k√∂znevel√©s

Bet√∂ltendŇĎ √°ll√°s munkak√∂r√©nek szakter√ľlete (munkak√∂rcsal√°d): Emberi erŇĎforr√°si/oktat√°si, k√©pz√©si Bet√∂ltendŇĎ √°ll√°s jogviszonya: K√∂znevel√©si foglalkoztatotti jogviszony

Foglalkoztat√°s idŇĎtartama, munkaideje, munkarendje, form√°ja:

Hat√°rozott, 40 √≥ra, teljes munkaidŇĎ (heti 40 √≥ra), Teljes munkaidŇĎ

Munkav√©gz√©s helye: Balmaz√ļjv√°ros

√Āll√°shirdetŇĎ szervezet bemutat√°sa: √ďvoda √©s b√∂lcsŇĎde k√∂z√∂s igazgat√°s√ļ k√∂znevel√©si int√©zm√©ny. Es√©lyteremt√©si illetm√©ny jogosults√°g (alapilletm√©ny 20%-a havonta). √ötik√∂lts√©g megfizet√©se.

A munk√°ltat√≥val, √°ll√°ssal kapcsolatos egy√©b l√©nyeges inform√°ci√≥ (pl. jogviszony l√©tes√≠t√©s felt√©telei; pr√≥baidŇĎ; illetm√©ny/fizet√©s, speci√°lis adatv√©delmi t√°j√©koztat√°s, szervezet honlap c√≠me stb.): Postai √ļton, a p√°ly√°zatnak az Egyes√≠tett √ďvoda √©s B√∂lcsŇĎde Int√©zm√©ny c√≠m√©re t√∂rt√©nŇĎ megk√ľld√©s√©vel (4060 Balmaz√ļjv√°ros, V√∂r√∂smarty u. 3 34-36.) K√©rj√ľk a bor√≠t√©kon felt√ľntetni az int√©zm√©ny iktat√≥sz√°m√°t: 60/2024, valamint a munkak√∂r megnevez√©s√©t 1 fŇĎ hat√°rozott idejŇĪ √≥vodapedag√≥gus. Elektronikus √ļton Tarn√© Szabados Erzs√©bet √Čva fŇĎigazgat√≥ r√©sz√©re Ez az e-mail c√≠m a spamrobotok elleni v√©delem alatt √°ll. Megtekint√©s√©hez enged√©lyeznie kell a JavaScript haszn√°lat√°t. e-mail c√≠mre. A jogviszony l√©tes√≠t√©se a Pedag√≥gus √©letp√°lya t√∂rv√©ny (P√ļ√©tv.) szab√°lyai alapj√°n.

Felt√©telek, elŇĎny√∂k

Pályázati feltételek

Dogállásból fakadó jogszabályi követelmények:

 • B√ľntetlen elŇĎ√©let

 • Magyar √°llampolg√°rs√°g

 • Erk√∂lcsi bizony√≠tv√°ny

Elvárt végzettség/képesítés:

 • 6. FelsŇĎfok√ļ v√©gzetts√©ghez k√∂t√∂tt szakk√©pes√≠t√©s alapk√©pz√©s (Bsc vagy BA), Oktat√°s, tov√°bb nem bonthat√≥, √≥vodapedag√≥gus

P√°ly√°zat elb√≠r√°l√°sa sor√°n elŇĎnyt jelent

A p√°ly√°zat elb√≠r√°l√°sa sor√°n elŇĎnyt jelent a szakmai tapasztalat?: Nem A p√°ly√°zat elb√≠r√°l√°sa sor√°n elŇĎnyt jelent a vezetŇĎi tapasztalat?: Nem Egy√©b p√°ly√°zati elŇĎny√∂k:

 • magas szintŇĪ pedag√≥giai elhivatotts√°g

 • gyermekcentrikuss√°g

 • empatikus k√©pess√©g

 • j√≥ egy√ľttmŇĪk√∂d√©si √©s kommunik√°ci√≥s k√©szs√©gek

 • t√ľrelem √©s rugalmass√°g

A p√°ly√°zat r√©szek√©nt beny√ļjtand√≥ igazol√°sok, al√°t√°maszt√≥ dokumentumok:

 • v√©gzetts√©get/k√©pzetts√©get igazol√≥ okirat(ok) m√°solata

 • F√©nyk√©ppel ell√°tott szakmai √∂n√©letrajz

 • H√°rom h√≥napn√°l nem r√©gebbi erk√∂lcsi bizony√≠tv√°ny

 • Hozz√°j√°rul√≥ nyilatkozat p√°ly√°zati anyagba betekint√©srŇĎl

A p√°ly√°zat beny√ļjt√°s√°nak hat√°rideje: 2024 04.30 00:00

A p√°ly√°zat elb√≠r√°l√°s√°nak m√≥dja: Aki megfelel a p√°ly√°zati ki√≠r√°snak, azt k√∂vetŇĎen szem√©lyes elbesz√©lget√©s az int√©zm√©ny vezetŇĎj√©vel, illetve a vezetŇĎs√©ggel.

A pályázat elbírálásának határideje: 2024.05.10. 00:00

A p√°ly√°zati ki√≠r√°s tov√°bbi k√∂zz√©t√©tel√©nek helye: Int√©zm√©ny√ľnk minden √≥vod√°j√°ban √©s a b√∂lcsŇĎd√©ben, illetve az √∂nkorm√°nyzat hirdetŇĎ t√°bl√°j√°n, √©s az int√©zm√©ny √©s az √∂nkorm√°nyzat honlapj√°n.

√Āll√°s tervezett bet√∂lt√©s√©nek idŇĎpontja: 2024.08 01 Publik√°l√°s tervezett idŇĎpontja: 2024.03.25.

A p√°ly√°zati ki√≠r√°s k√∂zz√©tevŇĎje a Bel√ľgyminiszt√©rium (BM). A p√°ly√°zati ki√≠r√°s a k√∂zigazgat√°si szerv √°ltal az BM r√©sz√©re megk√ľld√∂tt adatokat tartalmazza, √≠gy annak tartalm√°√©rt a hat√°lyos jogszab√°ly alapj√°n a p√°ly√°zatot ki√≠r√≥ szerv felel.

 

Balmaz√ļjv√°rosi K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzati Hivatal - 4060 Balmaz√ļjv√°ros, Kossuth t√©r 4-5. - Tel.: (52) 580-102 Email: hivatal@balmazujvaros.hu
Egys√©ges orvosi √ľgyelet:52/311-104 _____________________________ MentŇĎszolg√°lat h√≠v√≥sz√°ma: 104 _____________________________ Gy√≥gyszert√°ri √°lland√≥ √ľgyelet: (20)405-3827 - Bocskai u. 2-4.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-05-22 van. PointLink.