P√ĀLY√ĀZATI FELH√ćV√ĀS (K√∂ztemetŇĎ √ľzemeltet√©s √©s temetkez√©si szolg√°ltat√°sok)

Nyomtat√°s

Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzat K√©pviselŇĎ-test√ľlete a 161/2023. (V.24.) sz√°m√ļ hat√°rozat√°val d√∂nt√∂tt a V√°rosi K√∂ztemetŇĎ √ľzemeltet√©s√©nek √©s a temetkez√©si szolg√°ltat√°soknak p√°ly√°ztat√°s √ļtj√°n t√∂rt√©nŇĎ meghirdet√©s√©rŇĎl, figyelemmel a megszŇĪnŇĎ kegyeleti k√∂zszolg√°ltat√°si szerzŇĎd√©sre.

A p√°ly√°ztat√°s ‚Äď figyelemmel a Magyarorsz√°g helyi √∂nkorm√°nyzatair√≥l sz√≥l√≥ 2011. √©vi CLXXXIX. t√∂rv√©ny 107. ¬ß-√°ra ‚Äď az √∂nkorm√°nyzat vagyon√°r√≥l √©s a vagyongazd√°lkod√°s szab√°lyair√≥l sz√≥l√≥ 15/2007. (V. 24.) √∂nkorm√°nyzati rendelet√©ben van szab√°lyozva, mely rendelet szab√°lyozza a versenyeztet√©si elj√°r√°st is.

A p√°ly√°zat t√°rgya: a temetŇĎkrŇĎl √©s a temetkez√©srŇĎl sz√≥l√≥ 1999. √©vi XLIII. t√∂rv√©ny (a tov√°bbiakban: Ttv.) √©s a v√©grehajt√°s√°ra kiadott 145/1999. (X.1.) Korm. rendelet (a tov√°bbiakban: korm√°nyrendelet) alapj√°n Balmaz√ļjv√°ros V√°ros Csegei √ļti k√∂ztemetŇĎj√©nek ‚ÄěKegyeleti K√∂zszolg√°ltat√°si SzerzŇĎd√©s‚ÄĚ keret√©ben t√∂rt√©nŇĎ √ľzemeltet√©se, fenntart√°si feladatok v√©gz√©se, temetkez√©si szolg√°ltat√°sok teljes k√∂rŇĪ ell√°t√°sa.

A p√°ly√°zat ki√≠r√≥ja √©s d√∂nt√©shoz√≥ja: Balmaz√ļjv√°ros V√°ros √Ėnkorm√°nyzat K√©pviselŇĎ- test√ľlete, 4060 Balmaz√ļjv√°ros, Kossuth t√©r 4-5.

A p√°ly√°zatok v√©lem√©nyezŇĎje √©s javaslattevŇĎje: az √∂nkorm√°nyzat P√©nz√ľgyi √©s Jogi Bizotts√°ga, valamint a Gazdas√°gi, Telep√ľl√©sfejleszt√©si √©s Telep√ľl√©s√ľzemeltet√©si Bizotts√°ga

P√°ly√°zati elj√°r√°s lebonyol√≠t√≥ja: Balmaz√ļjv√°rosi K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzati Hivatal, 4060 Balmaz√ļjv√°ros, Kossuth t√©r 4-5.

A p√°ly√°zat jellege, fordul√≥k sz√°ma: ny√≠lt jellegŇĪ, egyfordul√≥s

A k√∂ztemetŇĎ √ľzemeltet√©s √©s temetŇĎi szolg√°ltat√°sok helye, ingatlanadatok:

A k√∂ztemetŇĎ fekv√©se: Balmaz√ļjv√°ros nyugati belter√ľleti hat√°r√°n, a Csegei √ļt ment√©n.

A k√∂ztemetŇĎ ingatlan√°nak √©s a temetŇĎ l√©tes√≠tm√©nyeinek, √©p√ľleteinek fenntart√≥ja √©s tulajdonosa: v√°rosi √∂nkorm√°nyzat.

Helyrajzi sz√°ma: 2828, 2829, ter√ľlete: 9 hekt√°r 1855 m2.

A k√∂ztemetŇĎ √©s a temetŇĎi szolg√°ltat√°s √©s √ľzemeltet√©s r√©sz√©t k√©pezi tov√°bb√° a 2830 hrsz-√ļ R√≥mai Katolikus Egyh√°z tulajdon√°ban l√©vŇĎ 5700 m2.

A pályázaton való részvétel feltétele:

P√°ly√°z√≥ kiz√°r√≥lag olyan gazdas√°gi szervezet lehet, amely a Ttv-ben √©s a v√©grehajt√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ korm√°nyrendeletben meghat√°rozott szakmai, p√©nz√ľgyi, szem√©lyi √©s t√°rgyi felt√©teleknek megfelel, √©s azokat a p√°ly√°zat beny√ļjt√°s√°val egyidejŇĪleg hitelt √©rdemlŇĎen √©s ellenŇĎrizhetŇĎen igazolja.

Aj√°nlattevŇĎnek a k√∂zter√ľleten l√©vŇĎ √©p√ľletek, l√©tes√≠tm√©nyek, z√∂ldter√ľletek, parkok, utak, parkol√≥k, k√∂zmŇĪvek folyamatos karbantart√°s√°r√≥l, a kegyeleti szempontok szerinti k√∂rnyezeti √°llapot folyamatos fenntart√°s√°r√≥l, a teljes szolg√°ltat√°si idŇĎszak alatt gondoskodnia kell.

A szolg√°ltat√°st elnyert p√°ly√°z√≥nak az √∂nkorm√°nyzat tulajdon√°ban l√©vŇĎ √©p√ľletek, l√©tes√≠tm√©nyek haszn√°lat√°√©rt √©vente brutt√≥ ‚Ķ‚Ķ‚Ķ‚Ķ‚Ķ Ft d√≠jat kell v√°llalnia.

Aj√°nlattevŇĎnek a p√°ly√°zatban √©s a szerzŇĎd√©s tervezetben nyilatkoznia kell arr√≥l, hogy az √©ves √ľzemeltet√©si √©s szolg√°ltat√°si, fenntart√°si feladatokon t√ļl a k√∂ztemetŇĎ l√©tes√≠tm√©nyeinek, √©p√ľleteinek, √©p√≠tm√©nyeinek, k√∂zmŇĪveinek √©s temetŇĎi utaknak, parkol√≥knak a fel√ļj√≠t√°s√°ban, fejleszt√©s√©ben milyen jellegŇĪ munk√°kat √©s k√∂lts√©geket v√°llal.

Az aj√°nlat beny√ļjt√°s√°val √©s √©rt√©kel√©s√©vel kapcsolatos tov√°bbi szempontok:

- parkol√≥k, belsŇĎ √ļth√°l√≥zat bŇĎv√≠t√©s√©nek v√°llal√°sa,

- 2830 hrsz-√ļ, Katolikus Egyh√°z tulajdon√°ban √°ll√≥ temetŇĎ ker√≠t√©ssel val√≥ ell√°t√°sa,

- tervezett beruházások leírása,

- v√≠zvezet√©k h√°l√≥zat bŇĎv√≠t√©s√©re tett v√°llal√°s,

- második bejárat kialakítása,

- ravatalozó folyamatos karbantartása.

Az aj√°nlatnak tartalmaznia kell a k√∂ztemetŇĎ ter√ľlet√©n tervezett szolg√°ltat√°sokhoz alkalmazott l√©tsz√°mot, szakembereket √©s munkaerŇĎt (helyi munkaerŇĎ alkalmaz√°s√°t), tov√°bb√° a j√°rmŇĪ √©s eszk√∂z √°llom√°nyt, a karbantart√°sra, hibaelh√°r√≠t√°sra vonatkoz√≥ int√©zked√©seket, az √ľgyeleti rendszert, halott hirdetm√©nyek k√∂zz√©t√©tel√©t, stb.

A p√°ly√°zatokat kettŇĎ eredeti p√©ld√°nyban, z√°rt bor√≠t√©kban, c√©gszerŇĪ al√°√≠r√°ssal kell beny√ļjtani ‚ÄěBalmaz√ļjv√°ros Csegei √ļti k√∂ztemetŇĎ √ľzemeltet√©si √©s temetŇĎi szolg√°ltat√°s p√°ly√°zata‚ÄĚ elnevez√©ssel a Balmaz√ļjv√°rosi K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzati Hivatal f√∂ldszinti iktat√≥j√°ba (fsz. 6. iroda).

A p√°ly√°zat a www.balmazujvaros.hu oldalon √©s megyei napilapban ker√ľl meghirdet√©sre, az aj√°nlatok beny√ļjt√°s√°nak hat√°rideje a megyei napilapban megjelent idŇĎpontt√≥l sz√°m√≠tott 15. napt√°ri nap, d√©lelŇĎtt 9 √≥ra (munkasz√ľneti nap eset√©n a k√∂vetkezŇĎ munkanap 9 √≥ra). A p√°ly√°z√≥k a p√°ly√°zat idŇĎtartama alatt a k√∂ztemetŇĎ l√©tes√≠tm√©nyeit √©s ingatlan√°t megtekinthetik a jelenlegi √ľzemeltetŇĎ √©s a p√°ly√°zatot lebonyol√≠t√≥ Balmaz√ļjv√°rosi K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzati Hivatal elŇĎzetes √©rtes√≠t√©s√©vel √©s idŇĎpont egyeztet√©ssel.

R√©szletes p√°ly√°zati felt√©telek, tulajdoni lap m√°solat, k√∂ztemetŇĎ t√©rk√©p dokumentumainak v√°s√°rl√°sa: egy√∂sszegŇĪ 100.000,-Ft+ √Āfa befizet√©s√©vel a Balmaz√ļjv√°rosi K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzati Hivatal p√©nzt√°r√°ba.

P√°ly√°zati √©s aj√°nlati biztos√≠t√©k befizet√©se: a p√°ly√°zat beny√ļjt√°sa eset√©n, de legk√©sŇĎbb a p√°ly√°zati hat√°ridŇĎ idŇĎpontj√°ig a Balmaz√ļjv√°rosi K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzati Hivatal 1. emelet 13. sz√°m√ļ iroda p√©nzt√°r√°ba, vagy √°tutal√°ssal.

M√©rt√©ke: brutt√≥ 2.000.000,- Ft, melyet a p√°ly√°z√≥k egy√∂sszegben a p√°ly√°zati elj√°r√°s lez√°r√°sa ut√°n h√°rom napon bel√ľl visszakapnak, a nyertes p√°ly√°z√≥ a p√°ly√°zati biztos√≠t√©kot a szerzŇĎd√©sk√∂t√©s idŇĎpontj√°ban kapja vissza.

Aj√°nlati k√∂t√∂tts√©g: 60 nap, mely azon idŇĎpontban kezdŇĎdik, amikor az aj√°nlatok beny√ļjt√°s√°nak hat√°rideje lej√°rt.

A p√°ly√°zathoz az al√°bbi mell√©kleteket k√∂telezŇĎen csatolni kell:

- igazol√°s arra vonatkoz√≥an, hogy a p√°ly√°z√≥ rendelkezik a Ttv-ben √©s az annak v√©grehajt√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ korm√°nyrendeletben meghat√°rozott, az √ľzemeltetŇĎre √©s a temetkez√©si szolg√°ltat√≥kra vonatkoz√≥ szakmai, p√©nz√ľgyi √©s egy√©b felt√©telekkel, jogszab√°lyi enged√©lyekkel;

- a p√°ly√°z√≥ 30 napn√°l nem r√©gebbi c√©gkivonat√°t, hat√°lyos t√°rsas√°gi szerzŇĎd√©s√©t, k√©pviselŇĎj√©nek al√°√≠r√°si c√≠mp√©ld√°ny√°t;

- a p√°ly√°z√≥ sz√°mlavezetŇĎ bankj√°nak igazol√°s√°t arra vonatkoz√≥an, hogy a p√°ly√°z√≥ sz√°ml√°in az ut√≥bbi 3 gazdas√°gi √©vben 60 napon t√ļli megfizetetlen tartoz√°s nem volt;

- nemleges köztartozásról szóló adóigazolást a NAV-tól és a helyi adóhatóságtól;

- a p√°ly√°z√≥ teljes bizony√≠t√≥ erejŇĪ mag√°nokiratba vagy k√∂zokiratba foglalt nyilatkozat√°t arra vonatkoz√≥an, hogy ellene csŇĎd- vagy felsz√°mol√°si elj√°r√°s nincs folyamatban;

- a részletes pályázati felhívásban foglalt feltételek elfogadását;

- az általa vállalt többletszolgáltatásokat és kötelezettségeket;

- a k√∂ztemetŇĎ ter√ľlet√©n l√©vŇĎ l√©tes√≠tm√©nyek, √©p√ľletek, k√∂zmŇĪvek fel√ļj√≠t√°s√°val, t√∂bblet beruh√°z√°ssal kapcsolatos v√°llal√°sokat, a beruh√°z√°s megval√≥s√≠t√°s√°nak pontos idŇĎpontj√°nak megjel√∂l√©s√©t;

- k√ľl√∂n nyilatkozatot az aj√°nlati k√∂t√∂tts√©gre;

- a kegyeleti k√∂zszolg√°ltat√°si szerzŇĎd√©s tervezet√©t 4 p√©ld√°nyban;

- nyilatkozatokat vagy dokumentumokat a szakmai alkalmass√°gr√≥l, k√©pes√≠t√©si felt√©telekrŇĎl, az azzal kapcsolatos gyakorlati idŇĎrŇĎl (temetkez√©si szolg√°ltat√≥r√≥l √©s k√ľl√∂n az √ľzemeltetŇĎi kert√©szeti szakk√©pes√≠t√©srŇĎl).

√Črv√©nytelen az az aj√°nlat, mely nem felel meg a p√°ly√°zati felh√≠v√°sban √©s a Ttv-ben, illetve a v√©grehajt√°sr√≥l sz√≥l√≥ korm√°nyrendeletben elŇĎ√≠rt felt√©teleknek.

A p√°ly√°zat ki√≠r√≥ja az √∂sszess√©g√©ben legkedvezŇĎbb aj√°nlatot fogadja el, √©rv√©nyes p√°ly√°zatok eset√©n. A p√°ly√°zatok elb√≠r√°l√°sa az aj√°nlatok beny√ļjt√°s√°ra vonatkoz√≥ hat√°ridŇĎtŇĎl sz√°m√≠tott legk√©sŇĎbb 30 napt√°ri nap. Szolg√°ltat√°si idŇĎszak kezdete: a p√°ly√°zat elb√≠r√°l√°sa ut√°n, legk√©sŇĎbb 2023. szeptember 15. napj√°t√≥l.

         

Balmaz√ļjv√°ros, 2023. j√ļlius 17.

Balmaz√ļjv√°rosi K√∂z√∂s √Ėnkorm√°nyzati Hivatal - 4060 Balmaz√ļjv√°ros, Kossuth t√©r 4-5. - Tel.: (52) 580-102 Email: hivatal@balmazujvaros.hu
Egys√©ges orvosi √ľgyelet:52/311-104 _____________________________ MentŇĎszolg√°lat h√≠v√≥sz√°ma: 104 _____________________________ Gy√≥gyszert√°ri √°lland√≥ √ľgyelet: (20)405-3827 - Bocskai u. 2-4.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz√ļjv√°ros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-06-24 van. PointLink.