Sz┼▒r┼Ĺ
 • H┼Ĺs├ęgriaszt├ís

  2015. július 17-én 00.00-órától az egész ország területére vonatkozó h┼Ĺségriasztást adott ki dr. Paller Judit, országos tisztif┼Ĺorvos. Az intézkedésre az Országos Meteorológiai Szolgálat el┼Ĺrejelzési adatai, valamint az Országos Közegészségügyi Központ ajánlása alapján került sor. Az el┼Ĺrejelzési adatok változatlansága esetén a h┼Ĺségriasztás 2015. július 26-án, éjfélig tart, szükség esetén meghosszabbítható. A hosszabbításról a lakosságot ismét tájékoztatja az Országos Tisztif┼Ĺorvosi Hivatal. Kérjük Önöket, hogy a h┼Ĺségriasztás ideje alatt fokozottan vegyék figyelembe a lakosságnak szóló ajánlásban leírtakat, amelyek a címre kattintva válnak elérhet┼Ĺvé .

 • Eviva Picasso ki├íll├şt├íst k├ęt h├ęttel meghosszabb├ştottuk

  Kedves Látogatók!
   
  Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Eviva Picasso kiállítást két héttel meghosszabbítottuk, tehát 2015. július 31-ig (péntek) tekinthetik meg az érdekl┼Ĺd┼Ĺk a Semsey Kastélyban.
  A kiállítás továbbra is keddt┼Ĺl péntekig 10-20 óráig, illetve hétvégén 10-18 óráig látogatható.
   
  Minden kedves érdekl┼Ĺd┼Ĺt nagy szeretettel vár a Semsey Kastély kollektívája!
   
  JEGYÁRAK:
  Feln┼Ĺtt jegy: 1.600 HUF/f┼Ĺ
  Diák/nyugdíjas jegy: 800 HUF/f┼Ĺ
  6 éven aluliaknak ingyenes!
  70 éven felülieknek ingyenes!
  Családi jegy (2 feln┼Ĺtt + 2 gyermek): 4.000 HUF
  Csoportos feln┼Ĺtt jegy (10 + 1 f┼Ĺ): 14.000 HUF
  Csoportos nyugdíjas/diák jegy (10 + 1 f┼Ĺ): 7.000 HUF
   
  További információ:
   
  Semsey Kastély
  Cím: 4060 Balmazújváros, Debreceni u. 2.
   
  {gallery}turizmus/program/picasso{/gallery}
 • ÔÇ×Ny├íri di├íkmunka 2015.ÔÇŁ

  „Nyári diákmunka 2015.”
   
   
  A Nemzetgazdasági Minisztérium a f┼Ĺvárosi/megyei kormányhivatalok és a járási hivatalok megvalósításával „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaer┼Ĺ-piaci programot indít. 
   
  A program célja a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés el┼Ĺsegítése. 
  A program célcsoportjába azok a 16-25 év közötti, nappali tagozatos, tanulói, vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkez┼Ĺ diákok tartoznak, akik nem rendelkeznek sem vállalkozói, sem egyéb, foglalkoztatásra irányuló jogviszonnyal. 
   
  A program keretein belül a foglalkoztatás történhet a települési önkormányzatoknál, illetve az önkormányzat fenntartásában álló, önkormányzati alapfeladat ellátását végz┼Ĺ intézménynél. Legfeljebb napi 6 órás foglalkoztatáshoz nyújtható támogatás, ami azonban nem lehet több mint a minimálbér – szakképzettséget igényl┼Ĺ munkakörökben a garantált bérminimum – id┼Ĺarányos hányada.
   
  A programhoz csatlakozás  el┼Ĺfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán közvetítést kér┼Ĺként nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell a munkaviszony kezdete el┼Ĺtt a Foglalkoztatási Osztályra befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának el┼Ĺfeltételét jelent┼Ĺ regisztrációja megtörténhessen.
   
  A támogatás kizárólag a Járási Hivatal által a munkaer┼Ĺigényre közvetített diák foglalkoztatásához nyújtható.
   
  További információért kérjük, forduljon a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztály kollégáihoz!
   
   
  Balmazújváros, 2015-07-03
   
   
  Dr. Veres Margit 
  polgármester
 • K├ľZ├ëRDEK┼░ T├üJ├ëKOZTAT├üS !

   

  KÖZÉRDEK┼░ TÁJÉKOZTATÁS !

   

   

  TÁJÉKOZTATJUK A LAKOSSÁGOT, HOGY A MÁV ZRT. BERUHÁZÁSÁBAN ÁTÉPÍTÉSRE KERÜL A DEBRECEN-FÜZESABONY VASÚTVONAL ILLETVE A KASTÉLYKERT U.-BÖSZÖRMÉNYI ÚT ÁLLAMI KÖZÚT KERESZTEZ┼ÉDÉSÉBEN A VASÚTI ÁTJÁRÓ. AZ ÁTÉPÍTÉS A TELJES VASÚTI ALÉPÍTMÉNYT ÉS A KÖZÚTI BURKOLÓELEMEKET ÉRINTI.

   

  A TELJES PÁLYASZÉLESSÉG┼░ ÚTLEZÁRÁS 2015. JÚLIUS 18. SZOMBAT 18.00 – JÚLIUS 21. KEDD 20.00 ÓRÁK KÖZÖTT LESZ VÉGREHAJTVA.

   

  AZ ÚTLEZÁRÁS IDEJÉN A KÖZÚTI FORGALMAT TEREL┼ÉÚTRA TERELIK, MELYNEK ÚTVONALA AZ ALÁBBI:

   

  - HAJDÚBÖSZÖRMÉNY-BALMAZÚJVÁROS VÁROSKÖZPONT IRÁNY :

   

  BÖSZÖRMÉNYI ÚT – ARANY JÁNOS UTCA – TAMÁSI ÁRON UTCA –

  BÓLYAI UTCA – CSEGEI ÚT – VERES PÉTER UTCA – VÁROSKÖZPONT.

  (T.CSEGE-DEBRECEN - B.ÚJVÁROS-H.SZOBOSZLÓ UTAK CSOMÓPONTJA)

   

  - BALMAZÚJVÁROS VÁROSKÖZPONT – HAJDÚBÖSZÖRMÉNY IRÁNY :

   

  VÁROSKÖZPONT (T.CSEGE-DEBRECEN - B.ÚJVÁROS-H.SZOBOSZLÓ

  UTAK CSOMÓPONTJA) – VERES PÉTER UTCA – CSEGEI ÚT - BÓLYAI

  UTCA – TAMÁSI ÁRON UTCA – ARANY JÁNOS UTCA – BÖSZÖRMÉNYI ÚT

   

  A TELJES ÚTLEZÁRÁS ALATT A HELYI ÉS HELYKÖZI AUTÓBUSZJÁRATOK IS A KIJELÖLT TEREL┼ÉÚTVONALON KÖZLEKEDNEK.

   

  A VASÚTI ÁTJÁRÓ NAGY KERÉKPÁROS ÉS GYALOGOS FORGALMÁRA TEKINTETTEL A LEZÁRT MUNKATERÜLETET KÖRÜLHATÁROLJÁK.

  A FORGALOMTERELÉST VÉGZ┼É SZAKVÁLLALKOZÓNAK

  A KERÉKPÁROS ÉS GYALOGOS FORGALMAT A VASÚTI ÁLLOMÁS FEL┼ÉLI OLDALON LÉTESÍTETT ÁTJÁRÓRA RÁ KELL VEZETNI.

   

   

   

   

  BALMAZÚJVÁROS VÁROS

  ÖNKORMÁNYZATA

 • H┼Ĺs├ęgriaszt├ís

  2015. július 4-én 00.00-órától az egész ország területére vonatkozó h┼Ĺségriasztást adott ki dr. Paller Judit, országos tisztif┼Ĺorvos. Az intézkedésre az Országos Meteorológiai Szolgálat el┼Ĺrejelzési adatai, valamint az Országos Közegészségügyi Központ ajánlása alapján került sor. Az el┼Ĺrejelzési adatok változatlansága esetén a h┼Ĺségriasztás 2015. július 8-én, éjfélig tart, szükség esetén meghosszabbítható. A hosszabbításról a lakosságot ismét tájékoztatja az Országos Tisztif┼Ĺorvosi Hivatal. Kérjük Önöket, hogy a h┼Ĺségriasztás ideje alatt fokozottan vegyék figyelembe a lakosságnak szóló ajánlásban leírtakat, amelyek a címre kattintva válnak elérhet┼Ĺvé .

 • V├íg├ínyz├ír

   2015. július 12-t┼Ĺl július 16-ig Hortobágy-Tiszafüred és a 2015. július 18-tól július 20-ig Balmazújváros - Hortobágy állomások között, illetve a 2015. július 6-tól augusztus 30-ig Szolnok - Püspökladány vonalszakaszon tervezett vágányzár utastájékoztató hirdetményei.

   

 • FELH├ŹV├üS!

  Els┼Ĺsorban az id┼Ĺsebbekhez fordulunk kérésünkkel.

  Szeretnénk összegy┼▒jteni leend┼Ĺ közösségi házunk -,,Hagyományok háza"- múzeumi termébe olyan csipkéket, terít┼Ĺket, tekn┼Ĺket és régi edényeket, öltözeteket, mez┼Ĺgazdasági munkaeszközöket, régi gyerekjátékokat stb., melyek az 1900-as évek elején rendszerint megtalálhatóak voltak egy-egy német család portáján.

  Aki emlékszik arra, milyen játékai voltak, milyen csapatjátékok voltak a legkedveltebbek, és azokat milyen szabályok szerint játszották, jegyezze le, vagy mesélje el nekünk!
  Segítségükkel összegy┼▒lhet annyi ötlet, hogy külön gyerekfoglalkozást szentelhetünk a játékoknak, elkészítve, újrajátszva azokat leend┼Ĺ ,,gyermekfoglalkoztató termünkben".

  Tegyenek egy utazást a múltba, hogy ezeket az emlékeket is meg┼Ĺrizhessük az utókornak a balmazújvárosi német közösség épül┼Ĺ házában, a Kossuth utca 21. szám alatt.

  Segítségüket el┼Ĺre is köszönjük!

  Kerekes Péter
  a Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke

  Koroknainé Hüse Erzsébet, Szarvas Imre, Szeifert Zoltán
  a Német Nemzetiségi Önkormányzat tagjai

 • TANULNI V├üGY├ôK FIGYELM├ëBE AJ├üNLJUK!

  A váci Apor Vilmos Katolikus F┼Ĺiskola a következ┼Ĺ tanévben is indít német nemzetiségi óvó- és tanító-képzést levelez┼Ĺ és esti tagozaton.

  A képzés helyszíne - Budapest, XI. ker., Zsombolyai út - a Kosztolányi térr┼Ĺl gyalog megközelíthet┼Ĺ.

  FONTOS: a jelentkezési határid┼Ĺt a f┼Ĺiskola augusztus közepéig meghosszabbította!

  További információ:
  felnottkepzes@avkf.hu
  Tel: 27/511-150/450-es vagy 514-es mellék

  Német Nemzetiségi Önkormányzat

 • BALMAZ├ÜJV├üROSI REFORM├üTUS EGYH├üZK├ľZS├ëG ID┼ÉSEK OTTHONA ├ëP├ťLETENERGETIKAI FEJLESZT├ëSE MEG├ÜJUL├ô ENERGIAFORR├üS HASZNOS├ŹT├üS├üVAL

   

  Balmazújvárosi Református Egyházközség Id┼Ĺsek Otthona épületenergetikai fejlesztése megújuló energiaforrás hasznosításával 

  A Balmazújvárosi Református Egyházközség Uniós támogatást nyert a KEOP-5.5.0/B/12 „Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva” cím┼▒ pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A fejlesztés teljes költsége 102.843.724,- Ft, mely 100%-ban vissza nem térítend┼Ĺ támogatásként teszi lehet┼Ĺvé az Egyházközség számára, hogy a tervezett energetikai fejlesztést megvalósítsa.

  A projekt megvalósításának f┼Ĺ célkit┼▒zése a Balmazújvárosi Református Egyházközség tulajdonában lév┼Ĺ Id┼Ĺsek Otthona épületének h┼Ĺtechnikai és energetikai korszer┼▒sítése, valamint a gazdaságos üzemeltetés érdekében megújuló energiaforrás beépítése.

  Az épület szigetelése jelen állapotában nem felel meg a hatályos h┼Ĺtechnikai követelményeknek, elavult, fenntartása és üzemeltetése gazdaságtalan.

  A projekt megvalósítása során nem csak az épület homlokzatának és tet┼Ĺ szigetelésének korszer┼▒sítésére kerül sor, hanem az intézmény világításának korszer┼▒sítése is megtörténik. A jelenlegi lámpatestek energiatakarékos rendszerre történ┼Ĺ cseréjével jelent┼Ĺs energia megtakarítás realizálódik. A fejlesztéssel az épület nyílászárói is megújulnak, a jelenlegi rosszul szigetelt ablakok helyett, a mai kor energetikai elvárásainak megfelel┼Ĺ szerkezetek kerülnek beépítésre.

  Az épület melegvíz ellátásának megoldásához napkollektorok, elektromos áram termelésének kisegítésére napelemek kerülnek beépítésre, hasznosítva a megújuló energiaforrások nyújtotta lehet┼Ĺségeket.

  A f┼▒téskorszer┼▒sítés során a kondenzációs gázkazánok alkalmazása hozzájárul a szabályozási veszteség és az esetleges túlf┼▒tés csökkentéséhez.

  A projekt megvalósítása, az Otthon épületének energetikai modernizálása, nem csak az ott lakók kényelmi színvonalának emelését célozza meg, hanem az intézmény olyan környezettudatos, az energiafelhasználás szempontjából gazdaságos m┼▒ködésre lesz képes, amely megfelel korunk környezeti fenntarthatósága által megfogalmazott elvárásoknak is.

  Intézmény megnevezése: Balmazújvárosi Református Egyházközség

  Cím: 4060 Balmazújváros Kossuth u. 48.

  Telefon: 06-52/370-169

  E-mail: esperesihivatal@balmazbalmazrefegy.t-online.hu

  Honlap: www.refido.t-online.hu

 • ├üllampap├şr befektet├ęsek a Magyar ├üllamkincst├írban

  Az állampapírok jelentik a legbiztonságosabb és az egyik legmagasabb hozamú befektetési lehet┼Ĺséget, ugyanis az állam biztos pénzügyi partner mindenki számára.

   

  Az állampapírok a legbiztonságosabb befektetési lehet┼Ĺségnek számítanak Magyarországon. Az ok egyszer┼▒: lejáratkor a t┼Ĺke teljes összegére, valamint az esedékes kamatokra – értékhatártól függetlenül – teljes kör┼▒ az állami garancia. Nincs forgalmazói kockázat sem, hiszen a forgalmazó Magyar Államkincstár 100 százalékban állami tulajdonú szervezet.

   

  A Magyar Államkincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatain igen változatos állampapír kínálatból lehet választani. Mindenki megtalálhatja a számára megfelel┼Ĺ befektetési lehet┼Ĺséget attól függ┼Ĺen, hogy mennyi id┼Ĺre, milyen kamatozás mellett szeretné lekötni a pénzét. Az úgynevezett kincstárjegyek (Diszkont-, Féléves-, Kamatozó Kincstárjegy) 3 és 12 hónap közötti futamidej┼▒, rövid lejáratú állampapírok. A Magyar Államkötvények futamideje ennél jóval hosszabb, 3 évt┼Ĺl 15 évig is terjedhet, fix-, illetve változó kamatozás mellett, tehát azok részére ideális, akik hosszabb távon szeretnék jó helyen tudni a pénzüket.

   

  A Kincstár is forgalmazza a 3, illetve 5 éves lekötés┼▒ Prémium Magyar Államkötvényt. A hagyományos értékpapír nyilvántartási-számlákon kívül nyithatók adókedvezményre jogosító Tartós Befektetési Számlák, továbbá az életkezdési támogatás befektetéséreStart-értékpapírszámlák.

   

  A Babakötvény egy olyan egyszer┼▒ és átlátható termék, amely a piacon kiemelked┼Ĺ hozamot biztosít. A gyermekeik számára el┼Ĺtakarékoskodni szándékozók számára a lehet┼Ĺ legjobb választás, hiszen megkönnyíthetik vele a gyermek életkezdését. Az állam által nyújtott egyszeri életkezdési támogatás összege – ami jelenleg 42.500 Ft – a Magyar Államkincstár által vezetett Start letéti-számlán kerül automatikusan elhelyezésre a 2005. december 31. napja után született gyermekek esetében a születést követ┼Ĺen.

   

  A szül┼Ĺknek lehet┼Ĺségük van arra, hogy az összeget a Magyar Államkincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatain díjmentesen nyitható Start-értékpapírszámlára helyezzék át. A Kincstár automatikusan kizárólag a gyermek születési évéhez igazodó Babakötvénybe fekteti az áthelyezett összeget, illetve a korábban vásárolt állampapírok t┼Ĺke és kamat összegét is, amely infláció felett 3%-os adó-, járulék- és illetékmentes kamatot garantál a futamid┼Ĺ végéig. A megnyitott számlára a szül┼Ĺk, törvényes képvisel┼Ĺk és hozzátartozók, valamint a települések önkormányzatai – korlátlanul – fizethetnek be forint összegeket. 

   

  Március 3-ától kizárólag a Magyar Államkincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatain lehet vásárolni Prémium Euró Magyar Államkötvényt. A névre szóló, változó, féléves kamatozású, euróövezeti inflációt követ┼Ĺ állampapír névértéke egy euró.

   

  Március 17-ét┼Ĺl kapható a Kincstár országos állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatain, valamint kiegészít┼Ĺ szerz┼Ĺdés birtokában elektronikus forgalmazási csatornákon a nagy sikernek örvend┼ĹBónusz Magyar Államkötvény. A BMÁK négy-, és hatéves futamidej┼▒, változó kamatozású, egyforintos alapcímlet┼▒ állampapír. A Bónusz kötvény többek között azzal a céllal került kibocsátásra, hogy a termékek ne csupán a futamid┼Ĺk tekintetében nyújtsanak alternatívákat a befektet┼Ĺknek, hanem a kamatozás módjában is.

   

  A Kincstárnál állampapír azután jegyezhet┼Ĺ, vásárolható, ha a Kincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatán – 5600 Békéscsaba, Dózsa György út 1. – egyszeri személyes megjelenéssel értékpapír nyilvántartási-számla szerz┼Ĺdést köt az ügyfél. Célszer┼▒ azonnal kiegészít┼Ĺ szerz┼Ĺdést kötni TeleKincstár, WebKincstár, illetve MobilKincstár szolgáltatásokra is, melyek révén az állampapír befektetéseket kényelmesen (interneten, telefonon, illetve okostelefonon keresztül), akár otthonról is lehet intézni.

   

  Az értékpapírnyilvántartási-számlát érint┼Ĺ jóváírási tranzakciókról díjmentes SMS szolgáltatás igénybevételével is értesülhetnek az ügyfelek, amely szolgáltatást az ügyfél a WebKincstáron keresztül is beállíthatja. A Kincstárban az értékpapír nyilvántartási-számla nyitása és vezetése ingyenes, a készpénzfelvételért sem számítunk fel külön díjat.

   

  A tájékoztatás nem teljes kör┼▒. B┼Ĺvebb információkért keresse fel a Kincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatait, vagy a szervezet honlapját (www.allamkincstar.gov.hu).

 • J├üRDALAPOK KEDVEZ┼É ├üRON!

  
  
  JÁRDALAPOK KEDVEZ┼É ÁRON!
   
  Balmazújváros Város Önkormányzata a ,,Betonelem-gyártó" 
  közmunkaprogram keretében készített járdalapokat eladásra hirdeti meg:
   
  40 x 40 cm-es járdalap: 350 Ft / db
  40 x 20 cm-es járdalap: 175 Ft / db
   
  A járdalapok a Böszörményi út 75. szám alatti telephelyen (Acex-szel 
  szemben) megvásárolhatók hétf┼Ĺt┼Ĺl-péntekig, naponta 8 - 18 óra között!
   
  Érdekl┼Ĺdni lehet az alábbi telefonszámon:
  06 - 70/ 866-0062
 • ├Üj orvosi szakrendel├ęsek indulnak Balmaz├║jv├írosban

  Örömmel értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2014. július 2-tól új szakrendelések indulnak Balmazújvárosban. (A nyári szabadságok miatt a szakrendelések még nem teljes id┼Ĺben üzemelnek.) A részleteket megtekintheti honlapunkon IDE KATTINTVA.

 • Hagyom├íny┼Ĺrz┼Ĺ t┼▒zolt├│verseny ├ęs kocsiki├íll├şt├ís

 • Szavaz├│k├Âr├Âk meg├íllap├şt├ísa

 • XI. Orsz├ígos Bio F┼Ĺz┼Ĺverseny ├ęs P├ísztortal├ílkoz├│

 • XIV. Kast├ęlykerti Est├ęk

 • I. Nemzetk├Âzi F├║v├│szenekari Fesztiv├íl

 • III. Nemzetk├Âzi K├╝rtkurzus Balmaz├║jv├íroson

  2013. július 8-13.

  >> RÉSZLETEK <<

 • T├íj├ękoztat├ís

 • Tev├ękeny k├Âz├Âss├ęgek cser├ęltek tapasztalatokat

  Az "Európa az EU polgáraiért" program segítségével Gulbene város örömmel fogadta magyarországi és litvániai vendégeit július elején, a "Tevékeny közösségek a tapasztalat cseréért" projekt keretében.

 • Hirdetm├ęny: Vas├║ti menetrend v├íltoz├ís

  2012. augusztus 6-9. között a Debrecen - Füzesabony vonalon a MÁV karbantartási munkálatokat végez, ezért az itt közleked┼Ĺ vonatok menetrendje a megjelölt napokon változik.

 • Felh├şv├ís - "Tiszta udvar - rendes h├íz"

  Balmazújváros Város Önkormányzata a 2012-es évben is meghirdeti a „Tiszta udvar – rendes ház” mozgalmat. Jelentkezni /kertes ház, társasház kategóriákban/ augusztus 7-ig lehet a város honlapjáról letölthet┼Ĺ, illetve a polgármesteri hivatal portáján található  adatlappal.

 • Balmaz├║jv├íros K├írtya ├ítv├ętele

  Kedves Balmazújvárosi Polgár!

  Örömmel értesítjük, hogy az els┼Ĺ körben igényelt Balmazújváros Kártyák elkészültek, így azon lakosok, akik 2012. június 25-ig adták le a Belépési Nyilatkozatukat, városkártyájukat átvehetik az Ügyfélszolgálatunkon.

 • Megh├şv├│: Id┼Ĺsek Otthona ├ítad├│

  Balmazújváros Város Önkormányzata meghívja Önt a Nefelejcs Id┼Ĺsek Otthona új épületegységének ünnepélyes átadására. Ideje: 2012. július 13. (péntek) 10 óra

 • Eml┼Ĺsz┼▒r┼Ĺ vizsg├ílat

  Ezúton értesítjük a 45-65 év közötti balmazújvárosi hölgyeket, hogy számukra 2012 augusztusában, Debrecenben  eml┼Ĺsz┼▒r┼Ĺ vizsgálat szervez┼Ĺdik.

 • VIII. Balmaz-Art ny├şlt nap

  VIII. Balmaz-Art Nemzetközi Képz┼Ĺm┼▒vészeti Alkotótábor résztvev┼Ĺi és Balmazújváros Város Önkormányzata szeretettel várják Balmazújváros m┼▒vészetszeret┼Ĺ közönségét a Diákszálló udvarán rendezett nyílt napra.

Balmaz├║jv├írosi K├Âz├Âs ├ľnkorm├ínyzati Hivatal - 4060 Balmaz├║jv├íros, Kossuth t├ęr 4-5. - Tel.: (52) 580-102 Email: hivatal@balmazujvaros.hu
Egys├ęges orvosi ├╝gyelet:52/311-104 _____________________________ Ment┼Ĺszolg├ílat h├şv├│sz├íma: 104 _____________________________ Gy├│gyszert├íri ├ílland├│ ├╝gyelet: (20)405-3827 - Bocskai u. 2-4.

____________________________

Balmazújváros Város
Önkormányzata


4060 Balmazújváros
Kossuth tér 4-5.


Telefon:+36(52)580-102
Fax:+36(52)370-035

Web: www.balmazujvaros.hu

 

 

Copyright © 2024 Balmaz├║jv├íros. Minden jog fenntartva.
Ma: 2024-07-16 van. PointLink.